Рекламирайте, за да продавате с

BigArena Digital marketing

В днешно време сме свидетели на изобилие от различни онлайн обучения и семинари свързани с дигиталния маркетинг. Безспорно информираността и квалификацията са от изключително значение за ефективността на дадена кампания. В нашата визия за успех има и друг ключов фактор, а именно – опитът, получен от дългогодишната ни практика в онлайн продажбите.

Отделът по дигитален маркетинг на BigArena поддържа успешно рекламата на собствен електронен магазин над 7 години. А към днешна дата е доверен партньор на десетки онлайн търговци. Богатата ни подготовка е това, което ни дава увереността да помагаме на нашите клиенти, без значение от спецификата на продуктите им и целевите им аудитории.

0 +
Години опит
0 k+
Успешни кампании
0 M+
Похарчен бюджет
0 М+
Изпълнени поръчки

Нашата сила
- динамична реклама

Динамичната реклама е един от най-сигурните начини за генериране на повече продажби.

Основното ни правило е да не забравяме каква е ролята ни. Целта ни е да продаваме, а не да се опитваме да бъдам реформатори. Борим се за продажби, а не за аплодисменти.

Защо е толкова резултатна?

Благодарение на възможността ѝ за създаване и реализиране на множество тестови кампании едновременно, чрез нея ще открием правилната аудитория за Вашите продукти. 

Коректното сегментиране на потребителите Ви е от особено значение за благополучното им превръщане в клиенти.

Ретаргетинг

Извличайки детайлно информация за поведението на потребителите в социалните мрежи, динамичният маркетинг ни дава шанс да „преследваме“ всички, които вече са проявили интерес към продукта, но не са достигнали до етапа на поръчка.

Любопитен е фактът, че рекламите за ретаргетинг често достигат до по-голям брой успешно реализирани продажби.

Основното ни правило е да не забравяме каква е ролята ни. Целта ни е да продаваме, а не да се опитваме да бъдам реформатори. Борим се за продажби, а не за аплодисменти.

Изпратете запитване