1. Начало
 2. Услуги
 3. Лендинг страница

Какво е лендинг страница за повече продажби?

В смисъла на рекламата и онлайн маркетинга под лендинг страница дефинираме самостоятелна целева страница, която е различна от Вашия основен уебсайт и е създадена, за да фокусира вниманието на посетителите върху определен продукт.

landing page

Какво прави една лендинг страница по-ефективна?

 • 1. Ограничена навигация

  След като сме привлекли желаната от нас аудитория до нашата лендинг страница, трябва да фокусираме изцяло вниманието им върху това, което ги интересува – детайлното описание на продукта, неговото приложение и ползи.

 • 2. Стойност, която да добавя за посетителя

  Представяйки интересна и подходяща оферта на посителите си, Вие неминуемо ще увеличите възможностите си за продажба.

  Задайте си въпроса дали предложението Ви е наистина достатъчно привлекателно. Ако Вашата страница гарантира именно тази стойност, потребителят със сигурност ще премине към следващата стъпка – покупката.

 • 3. Кратко, ясно и точно

  Прекаленото многословие никога не се е считало за предимство в лендинг страницата. По-дългите формати създават излишни препятствия по пътя към продажбата. Стремете се към кратки и ясни послания, бъдете конкретни и дръзки в подканването на потребителите към желаното от Вас действие.

  Създаването и оптимизирането на лендинг страници за екипа ни е ежедневие. Разбира се, в процеса на работа постоянно тестваме и надграждаме като използваме различни стратегии, за да разберем коя е най-ефективна.

Поискай оферта

Попълни анкетата и ще получиш нашето предложение как най-ефективно да помогнем за разрастването на твоя бизнес