1. Начало
  2. Услуги
  3. b2b маркетплейс

B2B marketplace / Б2Б маркетплейс

Продавайте и купувайте стоки на едро от цяла Европа

BigArena B2B marketplace представлява мащабна онлайн платформа за търговия на едро , предназначена за закупуване и продажба на стоки на едро от търговци в България и Европа.

Най-хубавото е, че регистрацията е абсолютно безплатна, а възможностите неограничени.

Искате да продавате или изкупувате стоки на едро от цяла Европа?

Следвайте няколко лесни стъпки и започнете още сега

1. Регистрация

Акаунтът, които получавате при регистрация в BigArena B2B marketplace на едро представлява своеобразен портал, чрез който лесно и бързо ще намирате потенциални купувачи на стоката Ви. В допълнение имате възможността да осъществявате контакт с търговци от цяла Европа, които предлагат интересни за Вас стоки.

*Регистрацията е напълно безплатна.

Посетете платформата: www.B2B.BigArena.eu

2. Качване на продукти в B2B платформата

Добавянето на артикули е изключително бързо и лесно – чрез CSV файл, чрез XML или Ръчно през акаунта ви.

Сортирането им по категории става автоматично, а мястото, което заемат в конкретната категория, зависи изцяло от рейтинга, който достигат и честотата на търсенето им от потребителите.

3. Сделки

Комуникацията, договарянето на цените и осъществяването на сделките се случват онлайн лично между търговеца и купувача през платформата на едро – BigArena B2B Маркетплейс.

BigArena B2B Marketplace

  • Няма участие в договорките между вас и вашите клиенти/доставчици , но гарантира сигурност когато използвате метод на плащане BigArena Trade Assurance (BTA).
  • Не поема отговорност за транспорта на стоката Ви, освен когато плащането е минало през системата ни за сигурност BigArena Trade Assurance (BTA).
  • Няма изисквания и ограничения за вида на стоката, която искате да предлагате, стига те да са законово изрядни и с необходимите разрешителни за продажба.