1. Начало
  2. Услуги

Услугите на БигАрена в подкрепа на онлайн търговията?

Най-мащабната и многофункционална фулфилмънт платформа, подпомагаща онлайн търговията в България.

BigArena фулфилмънт България

Цялостно менажиране, обработка и изпълнение на онлайн поръчки. Възползвайте се от комплексното ни обслужване в областта на fulfillment услугите, с което ще улесните съществено работата на своя бизнес. Нашият фулфилмънт ще ви осигури сигурно място за складиране на стоките, които предлагате за онлайн продажба.

Там вашите артикулите ще бъдат грижливо съхранявани и пазени от отговорните ни служители. Разполагаме със специализирани складови помещения, в които се поддържат оптимални условия за съхранението дори и на хранителни стоки.

Лицензирани сме от Българската агенция по безопасност на храните за съхраняване на храни, включително био продукти със специфичен контрол на съхранение.

Fulfillment услугата ни обхваща не само складирането и пазенето на вашите стоки, но и поддържане на складовата отчетност, а също така и работа по поръчки в онлайн магазина ви.

Когато в софтуера бъде генерирана поръчка, ние ще се погрижим за това тя да бъде реализирана своевременно и вашият клиент да бъде напълно удовлетворен от нейното изпълнение. Ние подготвяме пратката, опаковаме я и я изпращаме чрез надеждни куриери до мястото на доставка. Работата ни включва и менажиране на процеса по рекламиране и връщане на стоки.

Разполагаме с широк кръг от партньорства за доставки в цялата страна. Освен това можеда ви предложим сигурна доставка и до адреси в чужбина – една страхотна възможност за разширяване обсега на вашия бизнес!

Гарантираме ви изпълнение на поръчката в рамките на 4 работни часа. За извършените операции изготвяме всички необходими одиторски документи. Издаваме електронни касови бележки и работим при пълна коректност на отчитането.

Изберете BigArena.net и наблюдавайте сами как бизнесът ви ще започне да процъфтява!

BigArena fulfillment

Кръстосаният докинг е услуга, която осигурява бързото транспортиране на стоки, което не изисква съхранение в склад. Характерно за този тип услуги е, че с тях се спестяват значителни средства, благодарение на липсата на етап на съхранение от външна изпълнителска фирма. Подходяща е за търговци, които желаят да извършват експресни доставки, без да е необходимо да се свързват с n на брой куриерски фирми, които да реализират транспортирането на стоките. Самата услуга cross docking се изразява в получаване на съответните стоки, които вие изпращате до нас, подготвяне на пратките и изпращането им до разпределителният център на BigArena.net.

Приетите в центъра пратки се групират и експедират към крайната дестинация.

Всичко това се случва, без да е необходимо стоките да имат складов престой, който иначе би оскъпил услугата.

Този процес осигурява значително понижаване на цената за реализиране на доставките на стоките и експресно и сигурно доставяне на пратките до последната точка.

Работим с най-надеждните куриерски компании, които полагат необходимата грижа за запазването целостта и непокътнатостта на товарите.

Може да се доверите на нашата експертиза в областта на cross docking, защото коректността стои в основата на нашата дейност.

За да получите конкретна оферта, ви молим да генерирате запитване през нашия сайт.

Възползвайте се от преференциалните цени за доставка, които можем да ви предложим и редуцирайте работата на компанията си по изпращане н а стоки в Европа.

За пълното ви спокойствие, избирайки тази услуга, ще получите специален акаунт, с помощта на който имате възможност да активирате нова товарителница и да проследите последващото движение на пратките.

B2B Marketplace

Това е нашата онлайн платформа, в която можете да продавате и закупувате на едро директно от съответните производители и вносители на стоките. Регистрацията в Big Arena B2B Marketplace е напълно безплатна. Тук ще откриете множество търговци на едро не само от България, но и от цяла Европа, от които може да закупите директно желаните стоки за разрастване на вашия бизнес. В платформата може да предложите за продажба произвежданите или внасяните от вашата компания стоки. Нашата B2B платформа е страхотен начин за достигането до други търговци и консолидиране на комуникационните и търговските практики на различните бизнеси.

Действията по генериране на поръчки се извършват изцяло онлайн, което улеснява съществено създаването на връзки между отделните компании.

Процесите на плащане са максимално опростени и рационализирани. Основното предимство на B2B Marketplace е възможността за създаването на търговски връзки и извършване на бизнес сделки онлайн, на едно място.

Тук имате възможност да купувате и продавате продукти на едро като отделна компания, свързвайки се с търговски марки, производители, вносители, търговци на едро и други фирми в онлайн търговията.

Онлайн B2B платформата е лесна за използване и значително олекотява създаването на търговски връзки между отделните фирми, чрез цялостна дигитализация на процесите.

Освен това, това е чудесен начин да стимулирате поръчките на едро на вашия бизнес, което от своя страна ще ви донесе повече печалба за по-кратко време.

Освен увеличаване на приходите, може да очаквате и намаляване на разходите за маркетинг, тъй като чрез платформата имате възможност за по-лесно свързване с други компании, без да е необходима нарочна реклама.

Dropshipping

Това е бизнес модел, позволяващ търговия без необходимост от налична стока. Тази услуга ви позволява да предлагате и продавате стоки, без реално бизнесът ви да разполага с такива в наличност. За целта е необходимо да предлагате за продажба стоки от наличностите на BigArena fulfillment marketplace.

Това е един от най-съвременните начини за реализиране на онлайн търговия, без значителна обвързаност от е-търговеца.

Как работи dropshipping услугата ни? При задаване на поръчка към вашия онлайн магазин, е необходимо да я изпратите към BigArena.

Това може да стане чрез ръчно въвеждане на данните по поръчката или чрез автоматична синхронизация. След това, ние като доставчик на услугата, ще подготвим пратката и ще я изпратим чрез доставчик до крайната дестинация.

Наложеният платеж се изплаща на компанията възложител (на вас).

В края на месеца, в който е била реализирана поръчката, ще получите и фактурата по извършената услуга. Гарантираме 100-процентова коректност и удовлетворение на крайния клиент от реализираната поръчка.

В последните години dropshipping се превърна в един от предпочитаните методи за генериране на печалба чрез онлайн търговия. Основната причина за това се крие в изключване необходимостта от разполагането със стоки в наличност за реализирането и изпълнението на поръчки, а от там и за формирането на печалба. Този модел ви позволява да не се ангажирате със сериозни инвестиции при стартиране на вашия бизнес.

Освен това улеснява съществено работата ви по комплектоване и изпращане на пратките, тъй като процесите се организират изцяло от BigArena.net. Това е чудесен начин за започването на онлайн магазин, без мащабни усилия и значителен начален капитал.

Accounting in Europe

Цялостна счетоводна поддръжка на вашия бизнес в над 25 европейски държави. Това е специалната ни услуга BigArena Fulfillment +, чрез която може да си осигурите съществено улесняване на дейността по реализиране на продажби в чужбина от счетоводна гледна точка.

Ако изберете услугата, си осигурявате лесни продажби, без дори да сте регистрирани по ДДС, без да притежавате касов апарат и без да е необходимо да наемате чуждестранна счетоводна фирма. Всичко това е възможно, благодарение на богатата експертиза на нашите специалисти в областта на осчетоводяването на бизнеси в чужбина, в частност такива, занимаващи се с продажба на стоки.

Разполагаме със стотици доверени партньори, които работят за перфектното водене на счетоводното обслужване на нашите клиенти, разпростиращи бизнеса си в Европа.

Това е една страхотна възможност за търговци, които желаят да разширят бизнеса си на европейско ниво, преминавайки границите на родната търговия и достигайки отвъд.

Възползвайте се от множеството предимства, които BigArena.net ви предлага в тази насока. Така ще достигнете до нови клиенти и ще разширите кръгозора на своя бизнес.

Това е чудесна въз можност за тестване стабилността на вашия бизнес и покоряването на нови търговски хоризонти.

Ако винаги сте имали мечтата и амбицията да достигнете до чуждестранни купувачи, но осчетоводяването на продажбената дейност в чужбина ви е притеснявало, то ние имаме решение за този проблем.

Избирайки услугата Accounting in Europe на BigArena.net, избирате сигурно счетоводно обслужване и оставяте за себе си и своята компания само приятната работа по осъществяване на продажбите и реализацията на приходи от тях.

Може да се свържете с нас за повече информация относно услугата.

Digital Marketing

Усъвършенствайте дигиталното присъствие на своя бизнес чрез динамичен маркетинг, включващ използването на специализирани техники за разрастване на продажбите, включително advanced matching, cross-sell, up-sell и други.

Нашите специалисти с дългогодишен опит в дигиталния маркетинг се занимават с оптимизирането на онлайн рекламата на нашите клиенти, така че бизнесът ви да достигне до по-широк кръг от потребители. В основата на всеки успешен бизнес в нашето съвремие стои успешният дигитален маркетинг. В последните години най-голям дял в онлайн рекламата имат основно две социални мрежи – фейсбук и инстаграм.

Присъствието на бранда ви в тези платформи е от съществено значение за достигането до повече потенциални клиенти и разрастването на продажбите, а от там – за повишаване на печалбите. Нашите експерти са специализирани в оптимизирането на дигиталното присъствие на търговците в тези платформи и използват специални техники за постигането на реални резултати.

Те ще ви помогнат да оптимизирате рекламите си във Facebook за постигането на по-добри резултати. Ще ви осигурят информация за въздействието на вашите реклами върху потребителите и ще допринесат за увеличаване мащабите на аудиторията на вашия бизнес.

Чрез избора на подходящата техника може да се намали цената за конверсия при взаимодействие с вашата реклама или безплатна продуктова обява (например при клик върху текстова реклама или гледания на видео реклама).

Идентифициране и предоставяне на реклама на типовете потребители, които е по-вероятно да предприемат действията, значими за вашия бизнес.

Убеждаване на клиентите за закупуване на повече продукти при една поръчка, които са свързани с първоначално избрания продукт и up-sell.

Изберете съвременно решение за рекламата на вашия бранд и достигнете до много по-широка аудитория с digital marketing от BigArena.net

Landing Page System

Лендинг страниците са похват в дигиталния маркетинг, който се използва за фокусиране на вниманието върху даден продукт. Това е специална страница в сайта на вашия онлайн магазин, чиято цел е да накара потребителя да купува още сега, посредством специални техники за генериране на желаното от вас действие на посетителя на страницата или т. нар. call to action. Лендинг страницата е самостоятелна уеб страница, на която потребителят се озовава след клик върху линк, предоставен му на мейл, чрез реклама или друга дигитална локация. Всяка стратегия за успешен дигитален маркетинг включва в себе си използването на Landing Pages за преобразуването на повече трафик в конверсии и реални продажби.

Специалистите на BigArena.net разполагат с ноу-хау при изработката на лендинг страници, който ще бъде от голяма полза за онлайн бизнеса ви.

Не разчитайте на остарели техники за реклама, а изберете най-съвременните методи и превърнете компанията си в успешен бранд с увеличаваща се клиентела.

Лендинг страниците, които ще изградим за вас се разработват като специална част от маркетингова или друг тип рекламна кампания, водеща до мотивирането на потребителя да направи конкретна покупка.

След като посетителят „кацне“ върху страницата, предоставена като връзка в реклама във фейсбук, инстаграм или друга онлайн платформа, ще попадне на място, където вниманието му ще бъде фокусирано по специфичен начин, каращ го да реализира покупка.

Именно концентрирането на фокуса по такъв начин е най-добрият вариант за увеличаване процента на успеваемостта на маркетинговите ви кампании и съответно за намаляване на разходите за придобиване на потенциални клиенти.

Изберете тази услуга от BigArena и си осигурете ефективен начин за скоростното превръщане на обикновения потребител в купувач.

Call Center

Предоставяне на експертни консултации от специалисти, във връзка с всеки един водещ аспект на електронната търговия, по отношение на вашия бизнес. Възползвайте се от широката и специализирана експертиза на BigArena.net в областта на онлайн продажбите, основаването и развитието на успешен електронен бизнес.

Услугите ни в категорията Business consulting обхващат аспекти като счетоводство, маркетинг, реклама, администрация и бизнес стратегия. Може да се доверите на нашите експерти за всяко едно от посочените направления, защото опитът ни в областта е значителен и може да ви донесе съществени предимства.

Независимо дали бизнесът ви е процъфтяващ или тепърва започвате с неговото основаване, бизнес консултациите, които можем да ви предложим ще ви помогнат да се справите с характерните предизвикателства на всеки един от ключовите етапи.

Имате конкретни въпроси относно стартирането на онлайн магазин, осчетоводяването на дейността, отчетността пред държавата за извършените продажби и реализацията на печалби?

В лицето на BigArena намирате експертен сътрудник за разбиране на важните бизнес проблеми и намиране на конкретни решения за тяхното менажиране.

Ние ще ви помогнем чрез изследване на пазарната среда, текущото състояние на бранша, формирането на идеи за преодоляване на конкуренцията и изследване на възможностите за разпростиране на бизнеса извън границите на страната.

Ще работим за правилно изграждане на успешна бизнес стратегия и ще ви асистираме при всеки възникнал въпрос, свързан с менажирането на вашия бранд от гледна точка на реализацията на онлайн търговията.

Разрешаваме реални казуси и ви помагаме да се справите с основни проблеми на бизнеса.

Изберете помощта на истински опитни експерти и си осигурете цялостно решение за провеждане на успешна електронна търговия.

Call Center

Тази услуга представлява осигуряването на обслужване по телефона на клиентите на вашия магазин. Избирайки я, избирате по-бързо справяне с проблемите на потребителите и подсигуряване на тяхната значително по-висока удовлетвореност от обслужването, което получават.

Нашият Call Center работи за повишаване качеството на комуникацията с вашите клиенти. Сериозните бизнеси разполагат с цялостно звено, занимаващо се с поддържане лоялността на потребителите и изграждане на стабилни връзки чрез комуникация по телефон. Това е така, защото от отношението, което получават клиентите, до голяма степен зависи дали те ще се върнат към съответния бранд и ще изберат отново да пазаруват от него.

Тази услуга може да доведе до намаляване на проблемите с клиенти, тяхното своевременно разрешаване и предотвратяване на нереализацията на продажбата, поради липси в комуникацията.

Това може да повлияе до намаляване на процента непотърсени, невзети и върнати пратки.

Когато директната връзка с клиента е на високо ниво, изграждате позитивен имидж на своя бранд и повишавате неговата надеждност.

Така изграждате доверие у потребителите и можете да изградите стабилна база от лоялни клиенти, които ще се връщат отново и отново към вашия онлайн магазин.

А не е ли това, към което всеки онлайн бизнес се стреми?

Независимо от големината на вашия бизнес, ние ще се погрижим за адекватно откликване на всяко потребителско запитване, защото вярваме, че това е един от ключовете за успеха на всеки онлайн бранд.

Може да разчитате на нашия опит в менажирането на потребителски проблеми по телефона за постигането на клиентско удовлетворение от високо ниво.

Изберете BigArena.net, ако живата връзка с клиентите ви е приоритет и искате те да получат качественото обслужване, което заслужават.