1. Начало
 2. Услуги
 3. Фулфилмънт

Фулфилмънт
услуги за онлайн търговци

BigArena се грижи за всички процеси, свързани с изпълнението на онлайн поръчки: складиране, пакетиране, изпращане и обработка на върнати пратки.

Нашите стратегически разположени складови бази в България, Сърбия и Словакия, правят
продажбите в цяла Европа възможни.

Поискай оферта Какво е фулфилмънт?

Фулфилмънт услуги

Partner with us Partner with us

Защо да си партнираш с нас?

Нашата мисия е да подкрепим онлайн търговците, като им освободим време, за да развиват своя бранд, докато ние се грижим за всички логистични процеси.

Поискай оферта

ПАКЕТИРАНЕ

Пакетиране и изпращане на всички поръчки в същия работен ден.

Персонализирано опаковане по стандартите на бранда.

Видеозапис на всяка пакетирана пратка.

СКЛАД

Складови локации в три ключови държави - България, Сърбия и Словакия.

Отпадат разходите за менажиране на персонал и склад.

Не плащаш за празно място в склада, а само за използвания обем.

СОФТУЕР

Софтуер с пълна прозрачност и проследимост на поръчките в реално време.

Интеграция с над 15 куриера с доставки до цял свят.

Анализ на успешно доставени, върнати или пратки от рекламации.

6
Години опит+
187
Държави+
3500
Обработени пратки на ден+
260
Онлайн магазини+

Дни за доставка

Кликни на държава и виж сроковете за доставка.

НАШИТЕ СКЛАДОВИ ЛОКАЦИИ

 • Serbia belgrad

  Сърбия

  Белград

 • Serbia belgrad

  България

  София

  Пловдив

 • Serbia belgrad

  Словакия

  Братислава

Direct Linehaul

Direct Linehaul

Доставяй пратките си до Румъния за един ден!

BigArena Fulfillment пусна ежедневна линия за доставяне на пакетирани поръчки до локални куриери в Румъния.

Поискай оферта Call BigArena for more information

фулфилмънт софтуер

Логистиката на твоя онлайн магазин е на клик разстояние

BigArena разработи гъвкав фулфилмънт софтуер за обработване на поръчките, който автоматизира процесите и елиминира грешките при събиране и пакетиране.

Системата ти позволява да си в крак със складовата наличност и поръчките, където и да си – както от компютър, така и на мобилно устройство.

В реално време имаш информация и контрол върху поръчките си и техния актуален статус: пакетирана, доставена, върната.

Какво още ще получиш:

 • Анализ на успешно доставени и върнати
 • Видеозапис на всяка пакетирана пратка
 • Автоматизиран счетоводен отчет
 • Издаване на одиторски файл
 • Издаване на електронни касови бележки
Software
Integration Integration

Интеграция с твоята платформа

Безпроблемната интеграция е ключов фактор, когато решиш да изнесеш логистиката си в професионален фулфилмънт център.

С правилно комуникиране между твоята системата и тази на BigArena, ще бъдеш сигурен, че цялата информация относно поръчки, адреси, статуси и наличности се предава точно.

В днешно време имаш възможността да продаваш от множество платформи, точно затова, BigArena Fulfillment разполага с готови интеграции за най-популярните E-commerce платформи, както и собствено API за всяка персонализирана система.

Call Center Call Center Call Center
Имаш допълнителни въпроси за услугата?

Попитай екипа ни

Нашите фулфилмънт експерти са винаги насреща, за да отговорят на всичките ти въпроси, свързани с изнесената логистика и услугите на BigArena.

(+359) 877 777 919

ОБАДИ СЕ

КАКВО КАЗВАТ

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Получи персонална оферта за твоя онлайн бизнес

Вземи оферта
ТВОЯТА ИНФОРМАЦИЯ КОЛКО ЩЕ СЪХРАНЯВАМЕ КОЛКО ЩЕ ПАКЕТИРАМЕ

Как можем да се свържем с теб?

Колко ще складираме?

Колко SKU ще съхраняваме?

Колко ще пакетираме?

Какъв е броя на месечните ти пратки?

Thank you

Благодарим за запитването!

Нашите фулфилмънт експерти ще се свържат с теб възможно най-скоро.

ПОСЛЕДВАЙ НИ
 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn

Какъв е процесът по започване на работа с нас?

Изпратете запитване или позвънете на посочените телефони. След като се свържете с нас, ще получите професионално обслужване и консултация по всички теми и въпроси, които Ви интересуват.

За да изготвим максимално добра персонална оферта е необходимо да получим подробна информация за спецификите и нуждите на бизнеса Ви. Основното предимство, с което се открояваме е фактът, че винаги търсим оптимално добро решение и за двете страни и предлагаме релеватни и гъвкави ценови условия.

След изготвянето на договора винаги предаваме на клиента примерен вариант, който подлежи на коментар и корекции. Когато условията и на двете страни са изпълнени, сключваме официално договорни отношения.

Чрез синхронизирането на Вашия сайт с нашия софтуер BigArena Cloud, Вие ще получите достъп до акаунт, в който ще имате възможността да проследявате в реално време всички действия свързани с осъществяването на фулфилмънт услугата. Щом влезете в акаунта си пред Вас ще се отвори страница с табло за управление. В него се съдържат всички инструменти, които са Ви необходими за навигирането на процесите, свързани с услугите на fulfillment.

Когато правите зареждане към склада на БигАрена, Вие трябва да създадете заявка през предоставения ви акаунт за управление на БигАрена фулфилмънт България. Създавайки заявка, ние ще приемем стоката ви, преброим и позиционираме на нашите позиции, готови за обработване на поръчки.

Това е финалния етап от процеса по започване на работа. Отнема обикновено не повече от 48 часа.

След като сме преминали през всяка една стъпка правим последна проверка на всички детайли и сме готови да започваме дейността.

Процесът на работа с нас е максимално оптимизиран. При възникването на каквито и да е въпроси Вие ще имате на разположение наш служител, който ще е на ваше разположение абсолютно всеки ден, дори в извън работно време. Това дава огромна сигурност на нашите клиенти.
FAQ

Предимства на услугата фулфилмънт

Терминът “фулфилмънт” идва от английски език и представлява процесът по съхранение, пакетиране и изпълнение на поръчки на онлайн магазин от логистичен партньор.

Изнесената логистика е подходяща услуга както за стартиращи, така и за онлайн магазини с дългогодишен опит, които искат да оптимизират времето и разходите си.

Каква е цената на този вид дейност в България?

Таксите за фулфилмънт се делят са на няколко различни категории.

Палетна зона: При приемането на всеки един артикул в нашата складова база мерим неговите размери, след което софтуерът автоматично смята какво пространство заема стоката. При продажби на артикулите спада и заетия обем. За да не плащаш за въздух, таксата за склад се формулира на ежедневна база софтуерно, без човешка намеса.

Пакетажна зона: Тя е конструирана от стилажи със специални раздели, където всеки един уникален артикул заема своята позиция. Всяка една от тях се заплаща и разполага с баркод, който гарантира предотвратяването на грешки при пакетиране.

Такса пакетиране: Варира според средния брой пратки, които реализираш месечно. А най-хубавото е, че плащате тази тарифа, само, когато имаш пратки.

Доставка: Благодарение на огромния обем пратки, които реализираме ежедневно, работейки с нас, ще получиш максималните отстъпки от куриерските цени, както за България, така и за Европа.

Какви са предимствата на Филфилмънт услугите?

Разширяване на бизнеса в нови държави.

Стъпването на бизнеса ти в колкото се може повече държави е страхотна възможност. Много онлайн търговци изпитват затруднения поради липсата на време да проучат пазарите и да получат добри цени за доставка. С нашите фулфилмънт предложения ще може да продаваш в цял свят, докато ние ще съхраняваме, експедираме и проследяваме всяка една пратка.

Складиране на стока

Разполагаме с съвременна складова база клас „А“, в която инвентара ти винаги ще е добре подреден и в реално време, дори през телефона, ще може да следиш стоковата си наличност. 

Приемане и обработване на поръчки

Както по-горе споменахме фулфилмънт услугата ни е подходяща, както за стартиращи, така и за утвърдени онлайн търговци. Защо?

За напредналите онлайн търговци - при огромният обем от пратки, качеството и бързината на изпълнение падат, а това неизбежно води до загуба на клиенти. Тук нашата роля е от изключително голямо значение за репутацията и привличането на дългосрочни лоялни клиенти.

Приемане и обработване на върнати пратки

Освен доставяне и складиране на твоята стока, предлагаме и приемане и обработване на върнати поръчки. Ние, ще се погрижим, ако някой клиент върне пратка да те уведомим, обработим и върнем на склад възможно най-бързо и качествено.

Начинаещите със сигурност се справят с изпълнението на поръчките си, но пък не могат да получат куриерски отстъпки, каквито ние можем да им дадем, независимо от броя пратки, които реализират. Това е една страхотна предпоставка още от самото начало да започнат да си партнират с нас.

Експедиция на поръчки и работа с куриери

BigArena фулфилмънт център работи с доверени куриери от цял свят. Независимо до коя точка на света изпращаш, пратките ти ще бъдат проследявани.

Допълнителни съпътстващи дейности

Call center – Потвърждението на поръчки по телефон е полезна услуга, тъй като намалява процента на върнати пратки.

Дигитален маркетинг – Благодарения на дългогодишния ни опит в сферата на онлайн търговията и до днес поддържаме екип от специалисти, които знаят как не просто да рекламират, а да продават онлайн.

Бизнес консултация – независимо какви въпроси имаш, ние сме насреща, за да поговорим. Предлагаме консултации на живо и онлайн с предварително записване.

Най-голямото ни предимство пред останалите фулфилмънт центрове в страната, е собственият ни складов софтуер.

Колкото по-автоматизирани са процесите технологично, толкова по-високо е качеството на услугата. Именно всичките ни усилия са точно в тази посока.

Без значение дали мислите да започнете бизнес с електронна търговия и сте нови в това начинание, или продавате продукти от известно време, вероятно сте мислили за складиране на вашите продукти, доставка и изпълнение на поръчките. Разбира се, печеленето на средства е вълнуващата част, но какво се случва след като клиент направи поръчка във вашия онлайн магазин? По някакъв начин вашият продукт трябва да се окаже в ръцете на клиентите. Има три основни начина това да се случи:

 • Вие пращате продуктите на фирма, която ще изпълни поръчките вместо вас.
 • Изпълнявате собствените си поръчки, независимо дали сте сам или с екип.
 • Работите с логистична компания, която ще се справи с вашето складиране и изпълнение на поръчките. 

Електронната търговия през последните няколко години доби още по-голяма популярност. За 2019 година 14.1% от всички продажби са извършени онлайн, което се равнява на оборот от 3.5 трилиона щатски долара. Тенденцията е до 2023 година онлайн продажбите да достигнат дял от 22% от всички продажби. Във времената, в които живеем много хора се преориентираха към онлайн търговия, за да може бизнесът им да оцелее. Успешният процес на една електронната продажба минава през избирането на правилния продукт, неговото адекватно позициониране на пазара, достигане до желаната аудитория от клиенти, самата продажба на продукта и на финала, подготовката на пратката и доставката й до клиента. По- големите индустрии имат ресурсите да използват услугите на трети страни, но по-малките фирми може и да нямат тази възможност. Тогава те изпълняват поръчките си напълно самостоятелно. 

Има ясни ползи от това сами да извършвате опаковането и доставката на вашите собствени поръчки: най-гъвкавият и евтин метод. Поради тези причини фирмите, които тепърва започват, и тези, които вече са се установили и имат голям брой пратки за опаковане и доставяне, често избират да се справят сами със собствената си логистика. 

Но ако бизнесът ви се разраства с бързи темпове и разполагате с парите за тази услуга, може да се интересувате от нашата фулфилмънт услуга за складиране и изпълнение на поръчки. Има много логистични компании, които ще съхраняват вашия продукт и ще се грижат за опаковането и доставката на вашите продукти. Работата с логистични компании може да бъде плашеща, ако никога досега не сте го правили. В този ред на мисли, ще ви въведем през всяка стъпка от процеса. 

Какво представлява услугата Фулфилмънт

Услугата ”Фулфилмънт” е склад на трети страни, които подготвят и изпращат вашите поръчки вместо вас. Работата се извършва от фулфилмънт център за изпълнение. Услугите, които предлагат са идеални за фирми, които не искат да се занимават с чуждестранни доставки или са надраснали съществуващите си възможности за складиране до степен, в която вече не могат да изпращат поръчки.

С други думи, услугата фулфилмънт представлява целия процес по обслужване на един електронен магазин. Тя включва всички етапи от самото приемане на поръчките, през тяхното обработване, съхранение, пакетиране и доставяне до крайния потребител.

Кои са основните дейности, включени в услугата фулфилмънт България?

Въпреки че всеки център за изпълнение работи малко по-различно, всички постигат едно и също нещо: те действат като команден център за всички ваши нужди за подготовка и доставка на пратката. Центровете за фулфилмънт услуги също се използват и като складови помещения за съхранение на стока, което ви позволява да държите по-големи запаси от продукта.

Някои доставчици на услуги имат множество центрове за изпълнение, което им позволява да обслужват различни географски места по-бързо, отколкото ако имат само едно. Това позволява на компаниите за електронна търговия да предлагат бърза и достъпна доставка до разнообразна клиентска база. Но услугите не включват само това, но и:

 • Приемане на поръчки 
 • Изготвяне на списък с елементите от поръчката
 • Пакетиране на всички елементи по стандартите на е-магазина
 • Оглед и обработка на върнати пратки
 • Събиране на всички елементи от склада 
 • Сортиране/ изпращане на пратки в България и чужбина
 • Изготвяне на товарителници, издаване на други придружаващи документи към всяка отделна пратка
 • Заявка и предаване на куриер

Или дейностите могат да се опишат в 3 стъпки: 

 • Складиране

Компаниите за Фулфилмънт започват от една и съща точка - логическото складиране на продуктите. Това е истински белег за надеждност за името на онлайн търговските обекти, ако поръчаните продукти са получени в обещания срок. 

 • Обработка на поръчки

Има много начини за получаване на поръчката на клиент. Информацията за поръчката може да бъде записана от агент по продажби, събрана в уеб магазина или получена чрез публикация. Следва намирането на поръчаните в склада артикули. С модела на електронната търговия това се улеснява, ако компанията поддържа своите онлайн инвентаризации, както и предлага активни акаунти на своите клиенти.

След това поръчаните артикули трябва да бъдат опаковани за доставка до правилния адрес и клиентите да бъдат уведомени, когато поръчките са на път.

 • Политики за връщане и обмен

След като удовлетворен клиент получи поръчания продукт, тази поръчка може да се счита за „изпълнена“, но какво се случва, когато клиентът не е удовлетворен? Политиките за връщане и обмен стават важни в този момент. Фулфилмънт компаниите, изпълняващи поръчката продължават да решават проблемите в полза както на клиента, така и на продавача. Когато клиентите искат да върнат или заменят артикули, компанията за изпълнение на поръчки поема и тази грижа. Процесът на изпълнение на поръчката наистина е в основата на удовлетвореността на клиентите и растежа на бизнеса. 

Фулфилмънт Цена?

Услугите обикновено се таксуват по час или за пратка/палет. Доставчиците добавят разходи за получаване, съхранение, избор и пакетиране, доставка, връщане, персонализирана опаковка, услуги за подаръци и други. След това повечето фирми прилагат транзакционни (напр., получаване, доставка) и повтарящи се (напр., такси за съхранение) такси. Но всяка такса е различна, спрямо каква пратка ще бъде доставена и коя фирма ще изпълни доставката. 

3 причини/ ползи защо трябва да изберете Фулфилмънт за вашият онлайн магазин?

1. Сезонна гъвкавост

Според Националната федерация на дребно близо 20 процента от всички годишни продажби на дребно се извършват между 1 ноември и 31 декември. 

С толкова много сезонна търговска дейност, дори търговците на електронна търговия с години опит, често установяват, че трябва да привлекат временни работници или да инвестират в ново капиталово оборудване, за да са бързи с поръчките си.

Изпълнението на поръчки от фирма за фулфилмънт позволява на търговците на дребно да избягват необходимостта от наемане и обучение на стажанти или закупуване на нови машини или други подобни. Вместо това търговецът на дребно просто трябва да гарантира, че продуктът е в склада и и да се довери на доставчика на услуги. По този начин търговецът има пълна сезонна гъвкавост. Когато ваканционните продажби се трупат, услугата за изпълнение управлява драстичния скок. 

2. По-ниски разходи за доставка

Безплатната доставка е изключително популярен маркетингов инструмент. Независимо дали търговците поемат разходите за превоз, за да предложат безплатна доставка или прехвърлят тези разходи на потребителите, има смисъл да се направи всичко възможно, за да се намалят разходите за доставка.

Имайки това предвид, използването на Фулфилмънт фирма за обслужване на изпълнението със складове, разпространени в цялата страна, може да помогне за намаляване на броя на доставките. Повечето услуги за доставка на пакети предлагат цени, базирани - поне отчасти - на това докъде пътуват пратките. Поставяйки инвентаризация в няколко регионални склада, търговците на дребно могат да намалят разходите, което от своя страна може да се превърне в конкурентно предимство.

3. Достигате до нови пазари

Онлайн търговците на дребно могат също да използват услуги за доставки, за да разширят бизнеса си до нови пазари, без да се налага да инвестират в инфраструктура или много допълнителни служители. И така след време може да продавате своите продукти и в нови чужди страни! 

В тази статия ще научите:

 • Какво е фулфилмънт за електронна търговия?
 • Какво включват фулфилмънт услугите и защо са важни?
 • Как да разберете кога е време да наемете фулфилмънт компания за подпомагане на електронната търговия?
 • Предимства на възлагането на електронна търговия на фулфилмънт партньор

Успехът на Вашия онлайн бизнес зависи от много фактори, които не винаги са видими за клиентите. Макар и изпълнението на поръчките да включва процеси, които не изглеждат толкова бляскаво, колкото маркетинга и бранда на компанията, те имат не по-малко значение.

Изборът на подходящ фулфилмънт партньор ще помогне на Вашия онлайн бизнес да се развива с лекота. Така ще си огигурите професионално управление на продуктите, качествено обслужване на Вашите клиенти и изпълнение на поръчките от опитен екип.

Този материал ще Ви информира за всичко, което трябва да знаете, когато става въпрос за изпълнение на поръчките.

Какво е fullfilment за електронна търговия?

Първо, нека разберем какво е фулфилмънт? Това е най-просто казано, аутсорсинг на логистиката на Вашата компания, като в тази услуга се включва всичко: от складирането и съхранението на продуктите - до изпълнението, дистрибуцията и доставката. Вашият партньор, предоставящ фулфилмънт услуги, може да се справи с всички нужди, свързани с изпълнението на онлайн поръчките.

В момента, в който има завършена поръчка от онлайн магазина, фулфилмънт партньорът Ви има задачата да се погрижи тя да бъде доставена на клиента безпроблемно и в срок. По пътя може да има много обрати, поради което правилната стратегия за изпълнение трябва да се изготвя индивидуално за всеки бизнес.

Какво включват фулфилмънт услугите и защо са важни?

Като цяло изпълнението на поръчката включва:

 • Получаване на стоката
 • Съхранение и прогнозиране на инвентара
 • Събиране и опаковане (известно също като обработка на поръчки)
 • Продукти за монтаж и пакетиране (ако е приложимо)
 • Доставка
 • Връщане на поръчки

Изпълнението на поръчката е изключително важно - без нея електронната търговия не би съществувала - в края на краищата клиентите купуват продукти с очакването да получат поръчаното и то в приемлив срок. От това зависи колко успешен ще е бизнесът Ви в дългосрочен план.

Как да разберете кога е време да наемете нашата компания за подпомагане на електронната търговия?

Когато установите, че вече нямате време или ресурси да изпълнявате поръчките си самостоятелно, е време да се свържете с компания, на която да възложите тези задачи. На пръв поглед може да изглежда чудесно, че Вашата компания расте с такова темпо и че имате повече поръчки, отколкото можете да обслужите сами. Този момент на победа обаче може бързо да се превърне в момент на хаос, ако има забавяне при изпълнение на поръчаното от клиентите Ви.

Компания с опит във фулфилмънт услугите ще Ви спести време и пари, като същевременно поддържа целия процес на изпълнение с модерна технология за управление на склада. Ако наемете такава фирма, няма се нуждаете от склад, за да съхранявате и изпращате своите продукти или да наемате служители, които да Ви помагат. Ще можете да освободите място в дома или гаража си, защото инвентаризацията Ви вече ще се съхранява в безопасно и сигурно складово помещение. Изпълнителят на фулфилмънт услуги има специални системи за управление на поръчките и автоматизация за оптимизиране на инвентара.

Предимства на възлагането на електронна търговия на партньор като BigArena

Надеждният доставчик на услуги за изпълнение на поръчките ще може да предостави на Вашата компания тези предимства:

 • Гъвкавост и мащабируемост

Фулфилмънт партньорът ще има достатъчно място за Вашия инвентар и възможност за безпроблемно мащабиране, докато бизнеса ви расте.

 • Наемане на опитна компания

Добрата компания, предлагаща фулфилмънт услуги може да предложи конкретни решения и стратегии за повишаване на успеха на бизнеса Ви. Също така, можете да получите и специализирани съвети за подобряване на клиентското изживяване.

 • Без наем на склад и наемане на служители 

Едно от най-големите предимства на наемането на фирма, предлагаща фулфилмънт услуги, е, че се спестява голяма част от отговорностите Ви. Няма да се налага да се ангажирате нито с наемането на помещения за съхранение и опаковане, нито с наемането на персонал. Част от фулфилмънт услугите включват ползване на складове и опитни професионалисти, които са специализирани в изпълнението на поръчките.

 • Инфраструктура и технологии от световна класа

Доставчиците на качествени фулфилмънт услуги разполагат с оптимална инфраструктура и надеждна технология, с които гарантират за гладкото протичане на процесите за изпълнение на поръчките. Използването на тези системи може да Ви помогне да управлявате инвертара си и да се информирате в реално време за състоянието на поръчките.

 • Специализирано управление на акаунти и обслужване на клиенти 

Въпреки че автоматизираните системи определено са необходими, качественото обслужване на клиентите от специалисти, които да са на линия, е от съществено значение. Наличието на мениджър на акаунтите, който да е посветен на тяхната поддръжка и следенето на поръчките, ще да Ви осигури спокойствие и сигурност.

 • Намалени разходи за доставка

Използвайки дистрибуторската мрежа на доставчиците на фулфилмънт услуги, може да получите по-ниски оферти и намалени разходи за доставка.

Използването на фулфилмънт услуги не само ще Ви помогне да организирате цялата логистика на Вашия онлайн бизнес, без да е необходимо активно да участвате в този процес. Можете да спестите време, да намалите разходите по изпълнение на поръчките и да подобрите клиентското изживяване. 

Всичко това може да изведе бизнеса Ви на друго ниво и да достигнете нови и мащабни пазари. Ние, от БигАрена фулфилмънт, предлагаме всичко необходимо за качественото изпълнение на поръчките.

Терминът фулфилмънт идва от английския език и представлява процесът по съхранение, пакетиране и изпълнение на поръчки на онлайн магазин от логистичен партньор.

Тъй като онлайн пазаруването и електронната търговия започват да бележат значително по-голям ръст от физическата, става все по-належащо логистиката на електронните магазини да е автоматизирана, експедитивна и финансово изгодна.

Използването на фулфилмънт услуги е страхотна опция за всеки онлайн бизнес, както за стартиращите така и за тези с дългогодишен опит. И в двата случая партньорството Ви с фулфилмънт оператор ще спомогне за оптимизирането на времето, разходите Ви и ще увеличи броя на лоялните Ви клиенти.

 В последните години Фулфилмънта в България стана все по-популярна услуга именно, поради множеството и ползи.

Каква е цената на този вид дейност в България?

Таксите за фулфилмънт се делят са на няколко различни категории.

 • Палетна зона. При заприхождаването на всеки един артикул в нашата складова база мерим неговите размери, след което складовият ни софтуер автоматично умножава размера по наличността и така разбираме какво пространство реално заема Вашата стока. При продажби на артикулите спада и заетия обем. За да оптимизираме разходите Ви и да не плащате за въздух, таксата за склад се формулира на ежедневна база софтуерно, без човешка намеса.
 • Пакетажна зона. Това е зоната за скоростно пакетиране на пратките Ви. Тя е конструирана от стилажи със специални разделите, където всеки един уникален артикул заема своята позиция. Всяка една от тях се заплаща и разполага с баркод, който гарантира предотвратяването на грешки при пакетиране.
 • Такса пакетиране. Варира според средния брой пратки, които реализирате месечно. А най-хубавото е, че плащате тази тарифа, само, когато имате пратки. Което отново Ви спестява финансов ресурс.
 • Доставка. Благодарение на огромния обем пратки, които реализираме ежедневно, работейки с нас ще получите максималните отстъпки от куриерските цени, както за България, така и за Европа.

Нашите фулфилмънт дейности ще Ви спестят разходи и най-вече време, което да отделите на себе си и по-важните звена от бизнеса си. Получете персонализирана оферта като попълните следната анкета. Наш служител ще се свърже с Вас в рамките на същия работен ден.

Какви са предимствата на Филфилмънт услугите?

Разширяване на бизнеса Ви в нови държави. 

Стъпването на бизнеса Ви в колкото се може повече държави е страхотна възможност. Много онлайн търговци изпитват затруднения поради липсата на време да проучат пазарите и да получат добри цени за доставка. С нашите Фулфилмънт предложения ще може да продавате в цял свят, без да се налага да предприемате каквито и да е действия. Ние ще съхраняваме, експедираме и проследяваме всяка една пратка.

Звучи страхотно, нали?

Заповядайте във Фулфилмънт склада ни, който се намира в град Пловдив на адрес Голямоконарско шосе 29, за да обсъдим как можем да сме Ви полезни.

А сега още малко за предимствата от работата с нас, складирането и обработването на пратки:

 • Складиране на стока

Много компании срещат проблеми при съхраняването на стоката си и се налага да правят изтощителни ревизии, за да знаят наличността на продуктите си. Ние разполагаме с мащабна и впечатляваща със своята функционалност съвременна складова база клас „А“, в която инвентара Ви винаги ще е добре подреден и в реално време, дори през телефона си ще може да следите стоковата си наличност. 

Интересен е фактът Фулфилмънт услуги, че в световен мащаб услугата е толкова разпространена, че повечето търговци сключват договори с фулфилмънт партньори още преди да започнат онлайн бизнеса си. 

 • Приемане и обработване на поръчки

Както по-горе споменахме фулфилмънт услугата ни е подходяща, както за стартиращи, така и за утвърдени онлайн търговци. Защо?

Начинаещите със сигурност се справят с изпълнението на поръчките си, но пък не могат да получат куриерски отстъпки, каквито ние можем да им дадем независимо от броя пратки, които реализират. Това е една страхотна предпоставка още от самото начало да започнат да си партнират с нас.

За напредналите онлайн търговци ние сме чудесен вариант, който подпомага за по- бързото и стабилно развитие във всяко едно направление. При огромният обем от пратки, качеството и бързината на изпълнение падат, а това неизбежно води до загуба на клиенти. Тук нашата роля е от изключително голямо значение за репутацията и привличането на дългосрочни лоялни клиенти. Затова използвайки филфилмънт компаниите, Вие ще успеете да поддържате нужния за всеки един бизнес добър имидж и професионализъм. 

Ще бъдете винаги пред конкурентите си, а това е желанието на всеки предприемач.

 • Приемане и обработване на върнати пратки

Освен доставянето и складирането на Вашата стока,предлагаме и приемане и обработване на върнати поръчки. Още една тежест, от която може да се отървете и да не мислите. Ние, ще се погрижим, ако някой клиент върне вашата пратка да Ви уведомим, обработим и върнем на склад възможно най-бързо и качествено , за да може както Вие, така и клиентът да останете доволни. 

 • Експедиция на поръчки и работа с куриери

BigArena фулфилмънт център работи с доверени куриери от цял свят. Независимо до коя точка на света изпращате, пратките Ви ще бъдат проследявани. За нас това е задължително условия, за да гарантираме сигурност и прозрачност в процесите на нашите клиенти.

 • Допълнителни съпътстващи дейности

Фокусът на дейността ни е логистиката, но за да сме в още по-голяма подкрепа на Вас онлайн търговците имаме и допълнителни опционални услуги.

Call center – Потвърждението на поръчки по телефон е полезна услуга, тъй като намалява процента на върнати пратки.

Динамична Facebook реклама – Благодарения на дългогодишния ни опит в сферата на онлайн търговията и до днес поддържаме екип от специалисти, които знаят как не просто да рекламират, а да продават онлайн.

Бизнес консултация – независимо какви въпроси имате ние сме насреща, за да поговорим и да Ви споделим нашите знания в дадената област. Предлагаме консултации на живо и онлайн с предварително записване.

 • Пълна отчетност

Обезателно най-голямото ни предимство пред останалите фулфилмънт центрове в страната е собствения ни складов софтуер.

Ограничавайки максимално човешкия фактор в логистиката, намаляваме възможността за направа на каквито и да е било грешки. Колкото по-автоматизирани са процесите технологично, толкова по-високо е качеството на услугата. Именно всичките ни усилия са точно в тази посока. Нашият фулфилмънт център може да направи повече, от колкото дори самите вие може да направите за Вашия бизнес. 

Свържете се с нас още сега. Очакваме Ви.