1. Начало
 2. Услуги
 3. Фулфилмънт

Фулфилмънт

Услуги за онлайн търговци

BigArena се грижи за всички процеси, свързани с изпълнението на онлайн поръчки: складиране, пакетиране, изпращане и обработка на върнати пратки.

Нашите стратегически разположени складови бази в България, Сърбия и Словакия, правят
продажбите в цяла Европа възможни.

Поискай оферта Какво е фулфилмънт?

Фулфилмънт процеси

Partner with us Partner with us
Предимствата да сме твой партньор

Нашата мисия е да подкрепим онлайн търговците, като им освободим време, за да развиват своя бранд, докато ние се грижим за всички логистични процеси.

Поискай оферта
ПАКЕТИРАНЕ

Пакетиране и изпращане на всички поръчки в същия работен ден.

Персонализирано опаковане по стандартите на бранда.

Видеозапис на всяка пакетирана пратка.

СКЛАД

Складови локации в три ключови държави - България, Сърбия и Словакия.

Отпадат разходите за менажиране на персонал и склад.

Не плащаш за празно място в склада, а само за използвания обем.

СОФТУЕР

Софтуер с пълна прозрачност и проследимост на поръчките в реално време.

Интеграция с над 15 куриера с доставки до цял свят.

Анализ на успешно доставени, върнати или пратки от рекламации.

6
Години опит+
187
Държави+
3500
Обработени пратки на ден+
260
Онлайн магазини+
Срок за изпълнение на доставки

Посочи желаната държава и разбери колко дни е срокът за доставка.

НАШИТЕ СКЛАДОВИ ЛОКАЦИИ

 • Serbia belgrad

  Сърбия

  Белград

 • Serbia belgrad

  България

  София

  Пловдив

 • Serbia belgrad

  Словакия

  Братислава

Директна линия за доставки

Директна линия за доставки

Direct linehaul - Доставяй пратките си до Румъния за един ден!

BigArena Fulfillment пусна ежедневна линия за доставяне на пакетирани поръчки до локални куриери в Румъния.

Поискай оферта Call BigArena for more information
Integration Integration

Интеграция с твоята платформа

Безпроблемната интеграция е ключов фактор, когато решиш да изнесеш логистиката си в професионален фулфилмънт център.

С правилно комуникиране между твоята системата и тази на BigArena, ще бъдеш сигурен, че цялата информация относно поръчки, адреси, статуси и наличности се предава точно.

В днешно време имаш възможността да продаваш от множество платформи, точно затова, BigArena Fulfillment разполага с готови интеграции за най-популярните E-commerce платформи, както и собствено API за всяка персонализирана система.

Call Center Call Center Call Center
Имаш допълнителни въпроси за услугата?
Попитай екипа ни

Нашите фулфилмънт експерти са винаги насреща, за да отговорят на всичките ти въпроси, свързани с изнесената логистика и услугите на BigArena.

(+359) 877 777 919

ОБАДИ СЕ
КАКВО КАЗВАТ
НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Получи персонална оферта за твоя онлайн бизнес

Вземи оферта
ТВОЯТА ИНФОРМАЦИЯ КОЛКО ЩЕ СЪХРАНЯВАМЕ КОЛКО ЩЕ ПАКЕТИРАМЕ

Как можем да се свържем с теб?

Колко ще складираме?

Колко SKU ще съхраняваме?

Колко ще пакетираме?

Какъв е броя на месечните ти пратки?

Thank you

Благодарим за запитването!

Нашите фулфилмънт експерти ще се свържат с теб възможно най-скоро.

ПОСЛЕДВАЙ НИ
 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn

Какво е фулфилмънт

Терминът "фулфилмънт" идва от английски език и представлява процесът по съхранение, пакетиране и изпълнение на поръчки на онлайн магазин от логистичен партньор. Изнесената логистика и изпълнението на тези процеси е подходящо както за стартиращи бизнеси, така и за онлайн магазини с дългогодишен опит, които имат желанието да оптимизират времето и разходите си.

Какви са предимствата на фулфилмънт услугите

Ще ти представим ясно ползите и решенията които предоставя услугата, за да можеш да вземеш решението си напълно информиран за това какво да очакваш от сътрудничеството ни.

Съхранение на продукти

Имаш възможността да изпращаш директно при нас стоката от твоя търговец, без да се налага ти да я получаваш. Продуктите ти ще бъдат съхранявани в складова база клас "А", в която инвентара ти винаги ще е добре подреден и в реално време, дори през телефона, ще може да следиш стоковата си наличност. Освен това притежаваме сертификати за съхранение на хранителни продукти и напитки, а също и с хладилно помещение за тези стоки, които се нуждаят от конкретни температури.

Приемане и обработка на поръчки

За напредналите онлайн търговци - при огромният обем от пратки, качеството и бързината на изпълнение падат, а това неизбежно води до загуба на клиенти. Тук нашата роля е от изключително голямо значение за репутацията и привличането на дългосрочни лоялни клиенти. Начинаещите със сигурност се справят с изпълнението на поръчките си, но пък не могат да получат куриерски отстъпки, каквито ние можем да им дадем, независимо от броя пратки, които реализират. Това е една страхотна предпоставка още от самото начало да започнат да си партнират с нас. За да бъдат максимално доволни клиентите, в нашият център екип от специалисти се грижи за внимателното опаковане на всяка една пратка, като тя изцяло отговаря на изискванията на бранда - рекламни опаковки, стикери и флаери, подредба.Това е и моментът в който изготвяме товарителниците.

Приемане и обработване на върнати пратки

Освен доставяне и складиране на твоята стока, предлагаме и приемане и обработване на върнати поръчки. Ние, ще се погрижим, ако някой клиент върне пратка да те уведомим, обработим и върнем на склад възможно най-бързо и качествено.

Експедиция на поръчки и работа с куриери

BigArena фулфилмънт център работи с доверени куриери от цял свят. Независимо до коя точка на България, Европа или света изпращаш, пратките ти ще бъдат проследявани. Благодарение на партньорствата ни можем да гарантираме бързите доставки и изпълнените срокове.

Разширяване на бизнеса в други държави

Стъпването на бизнеса ти в колкото се може повече държави е страхотна възможност. Много онлайн търговци изпитват затруднения поради липсата на време да проучат пазарите и да получат добри цени за доставка. С нашите фулфилмънт предложения ще може да продаваш в цял свят, докато ние ще съхраняваме, експедираме и проследяваме всяка една пратка.

Какво още можеш да получиш от BigArena

Едно от най-големите предимства, които ще получиш е собствения ни складов софтуер. Той е разработен специално за фулфилмънт центъра ни, като има следните преимущества:

 • Софтуерът обработва поръчките, автоматизира процесите и елиминира грешките при събиране на продуктите и пакетирането им.
 • Предоставя ти актуална информация за складовата наличност и поръчките, както през компютър така и през мобилен телефон.
 • Ще получаваш ясни анализи за успешно доставените и върнати поръчки
 • Видеозапис на всяка пакетирана пратка
 • Електронни касови бележки и автоматизиран счетоводен отчет
 • Одиторски файл

Чрез нашият софтуер имаш непрестанен контрол върху стоката и отчетност по поръчките които се изпълняват, както и вече изпълнените. 

Тъй като най-големият приоритет за нас е да спомогнем бизнеса ти и неговото развитие, ние от BigArena.net предлагаме и допълнителни услуги от които да се възползваш.

 • Call център - Потвърждението на поръчки по телефон е полезна услуга, тъй като намалява процента на върнати пратки.
 • Дигитален маркетинг - Благодарения на дългогодишния ни опит в сферата на онлайн търговията и до днес поддържаме екип от специалисти, които знаят как не просто да рекламират, а да продават онлайн. Така ти ще имаш време да поддържаш и затвърждаваш успеха на своя бранд.
 • Бизнес консултация - независимо какви въпроси имаш, ние сме насреща, за да поговорим. Предлагаме консултации на живо и онлайн с предварително записване.

Как да започнеш работа с нас?

За да започнем съвместната си работа е необходимо да следваш планът по който се придържаме. Той ни дава необходимото време за извършване на всички процеси и сигурното предоставяне на работещи услуги.

Свържи се с нас Изпрати запитване или се обади на посочените телефони. След което ще получиш професионално обслужване и консултация по всички теми и въпроси, които имаш.
Преговори За да изготвим максимално добра персонална оферта е необходимо да получим подробна информация за спецификите и нуждите на бизнеса. Основното предимство, с което се открояваме е фактът, че винаги търсим оптимално добро решение и за двете страни и предлагаме релевантни и гъвкави ценови условия.
Подписване на договор Винаги предоставяме примерен вариант на договора, който подлежи на коментари и корекции. Когато условията са ясни и за двете страни, сключваме официалния договор.
Изготвяне на интеграция на твоя онлайн магазин Чрез синхронизирането на твоя сайт с нашия софтуер BigArena Cloud, ще получиш достъп до акаунт, в който ще имаш възможността да проследяваш в реално време всички действия свързани с осъществяването на фулфилмънт услугата. Щом влезеш в акаунта си пред теб ще се отвори страница с табло за управление. В него се съдържат всички инструменти, които са необходими за навигирането на процесите, свързани с услугите на fulfillment.
Изпращане на стоката към нашите складови съоръжения Когато зареждаш стока към склада ни е необходимо да създадеш заявка през предоставения акаунт. Така ние ще приемем, преброим и позиционираме продуктите, готови за бъдещите поръчки.
Прием и заприхождане на стоката Това е финалният етап и обикновено отнема около 48 часа.
Стартиране на работата След като сме изпълнили всички стъпки до момента, се прави последна проверка и започваме дейността.
Процес на работа и комуникация Процесът на работа с нас е максимално оптимизиран, като при възникването на каквито и да е въпроси на твое разположение ще е наш служител. Постоянната възможност за комуникация е ключов за сигурността в нашите клиенти.

Колко струва фулфилмънт услугата

Таксите за фулфилмънт се делят са на няколко различни категории.

Палетна зона: При приемането на всеки един артикул в нашата складова база мерим неговите размери, след което софтуерът автоматично смята какво пространство заема стоката. При продажби на артикулите спада и заетия обем. За да не плащаш за въздух, таксата за склад се формулира на ежедневна база софтуерно, без човешка намеса.

Пакетажна зона: Тя е конструирана от стелажи със специални раздели, където всеки един уникален артикул заема своята позиция. Всяка една от тях се заплаща и разполага с баркод, който гарантира предотвратяването на грешки при пакетиране.

Такса пакетиране: Варира според средния брой пратки, които реализираш месечно. А най-хубавото е, че плащате тази тарифа, само, когато имаш пратки.

Доставка: Благодарение на огромния обем пратки, които реализираме ежедневно, работейки с нас, ще получиш максималните отстъпки от куриерските цени, както за България, така и за Европа.

✅Услуги: Автоматизирано, бързо и ефективно управление на складовете и поръчките
✅Цени Изгодни индивидуални цени
✅Центрове и складове България, Сърбия, Словакия
☎️Консултация и професионално обслужване: +359877777919