Логистичното ни партньорство с Ancestral Supersfoods

BigArena fulfillment обслужва логистично българския бранд Ancestral Supersfoods, който създава биофункционални храни - без еквивалент в световен мащаб.

Всичко започна, когато нашият сейлс екип се свърза с Живко Джамяров – социален предприемач и съосновател на Ancestral Superfoods.

Още след първия ни разговор разбрахме, че възгледите ни за живота и бизнеса се припокриват.

Той ни сподели, че мисията му е да помага на хората да бъдат по-здрави и да живеят по-природосъобразно, чрез правилно хранене, физическа и духовна активност.

Разказа ни за продуктите си, които са основно ориентирани към поддържането на добра чревна флора, която пък, както знаем е в основата на доброто функциониране на човешкия организъм. Съдържащи покълнали и ферментирали семена – формулите му са все още без еквивалент на световния пазар за биохрани.

Най-вдъхновяващото в неговия бранд, е че всичко преди да бъде създадено и предадено на хората е изстрадано от самия него. Пътят му по намирането на баланса и здравословния живот е осеян с поредица от предизвикателства, свързани с неговото лично здраве. Тези трудности обаче, се превръщат в катализатор на неговия нестихващ ентусиазъм и желание да помага на хората. Така той успява да реализира съосноваването на най-смисления проект в живота му - Ancestral Superfoods.

Препятствията обаче, не свършват до тук. За да предостави цялостно удовлетворяващо потребителско изживяване на своите клиенти и последователи, той знае, че трябва не само качеството на продуктите му да е високо, но и качеството на обслужването на онлайн магазина му.

Което в онлайн търговията основно зависи от добрата логистиката.

Какво включва тя?

  • Иноформация за точна складова наличност – Ако няма прецизност в това звено – стоките се управляват трудно, а и риска от финансови загуби от изчезнали продукти е голям.
  • Проследяване на партиден номер и срок на годност на продуктите. Това е едно от задължителните законови условия на БАБХ за всеки производител и продавач на храни. Акуратното проследяване на този процес гарантира сигурност – както на крайния потребител, така и на търговеца.
  • Наременно изпълняване на поръчките – Скоростното изпълнение на поръчки е от огромно значение за изграждането на лоялност и доверие от страна на клиентите.
  • Безгрешното изпълнение на пратки – Ако сте си поръчали едни артикули, а дойдат съвсем други, не бихте останали доволни. Ето защо безгрешното пакетиране е ключово за имиджа на всеки онлайн бизнес.
  • Персонализирано пакетиране – добавянето на малък подарък, ръчно написано послания и други, създава добавена стойност на продукта и допринася за клиентското изживяване.

Запознавайки се с всички тези специфики, Живко осъзнава, че за да продължава да бъде фокусиран върху мисията си да създава иновативни продукти, няма как едновременно с това да управлява и нелеката логистична част от проекта си.

Затова още в самото начало решава да „изнесе“ тези процеси като се доверява на БигАрена фулфилмънт център, чието име няма да упоменем от колегиалност.

За съжаление след стартирането на съвместна им работа идва неговото поредно разочарование, заради несъотвествие между обещаното и това, което се случва да практика.

Точно в този момент, в който съоснователят на Ancestral Superfoods беше изправен на кръстопът и леко обезверен в стойността на нашите услуги се запознахме с него.

В живота няма случайности и неговата история ни вдъхнови да му покажем, че в България има центрове, които могат да предоставят услуга на световно ниво.

Към днешна дата сме изключително щастиливи, че успяваме ежедневно да изпълним всички гореописани логистични изисквания на Ancsestral Superfoods. Като в допълнение подмогаме и доставянето на стоките им на дребно и едро в цял свят.

За нас е истинска привилегия, че имаме възможността да подпомагаме толкова стойностни онлайн бизнеси.
Именно те са наше вдъхновение. Защото логистиката не е просто предаване на пратки, а подаване на ръка.
Ако сте се припознали като съмишленици на Живко Джамяров, може да се присъедините към неговата фейсбук общност „Племе на здравето“ или да разгледате сайтът му.

Ако пък се нуждаете от доверен партньор, може да ни изпратите запитване през контактната ни форма, да изпратите имейл или да се свържете с нас по телефон.

Защото заедно можем повече!