Логистичното ни партньорство с Ancestral Supersfoods

BigArena fulfillment обслужва логистично българския бранд Ancestral Supersfoods, който създава биофункционални храни - без еквивалент в световен мащаб.

Всичко започна, когато нашият сейлс екип се свърза с Живко Джамяров – социален предприемач и съосновател на Ancestral Superfoods.

Още след първия ни разговор разбрахме, че възгледите ни за живота и бизнеса се припокриват.

Той ни сподели, че мисията му е да помага на хората да бъдат по-здрави и да живеят по-природосъобразно, чрез правилно хранене, физическа и духовна активност.

Разказа ни за продуктите си, които са основно ориентирани към поддържането на добра чревна флора, която е в основата на доброто функциониране на човешкия организъм. Съдържащи покълнали и ферментирали семена – формулите му са все още без еквивалент на световния пазар за биохрани.

Най-вдъхновяващото в неговия бранд, е че всичко преди да бъде създадено и предадено на хората е изпробвано от самия него. Пътят му по намирането на баланса и здравословния живот е осеян с поредица от предизвикателства, свързани с неговото лично здраве. Тези трудности обаче, се превръщат в катализатор на неговия нестихващ ентусиазъм и желание да помага на хората. Така той успява да реализира съосноваването на най-смисления проект в живота му - Ancestral Superfoods.

Препятствията обаче, не свършват до тук. За да предостави цялостно удовлетворяващо потребителско изживяване на своите клиенти и последователи, той знае, че трябва не само качеството на продуктите му да е високо, но и качеството на обслужването на онлайн магазина му.

Което в онлайн търговията основно зависи от добрата логистиката.

Какво включва тя?

Информация за точна складова наличност 

Ако няма прецизност в това звено – стоките се управляват трудно, а и риска от финансови загуби от изчезнали продукти е голям.

Проследяване на партиден номер и срок на годност на продуктите. Това е едно от задължителните законови условия на БАБХ за всеки производител и продавач на храни. Акуратното проследяване на този процес гарантира сигурност – както на крайния потребител, така и на търговеца.

Навременно и безгрешно изпълнение на поръчките

Скоростното изпълнение на поръчки е от огромно значение за изграждането на лоялност и доверие от страна на клиентите.

Ако сте си поръчали едни артикули, а дойдат съвсем други, не бихте останали доволни. Ето защо безгрешното пакетиране е ключово за имиджа на всеки онлайн бизнес.

Персонализирано пакетиране 

Добавянето на малък подарък и ръчно написано послание, създава добавена стойност на продукта и допринася за клиентското изживяване.

Запознавайки се с всички тези специфики, Живко осъзнава, че за да продължава да бъде фокусиран върху мисията си да създава иновативни продукти, няма как едновременно с това да управлява и нелеката логистична част от проекта си.

Точно в този момент, в който съоснователят на Ancestral Superfoods беше изправен на кръстопът и леко обезверен в стойността на нашите услуги се запознахме с него.

В живота няма случайности и неговата история ни вдъхнови да му покажем, че в България има центрове, които могат да предоставят услуга на световно ниво.

Как се развива Ancestral Superfoods в наши дни? 

Към днешна дата сме изключително щастиливи, че успяваме ежедневно да изпълним всички гореописани логистични изисквания на Ancsestral Superfoods. Като в допълнение подмогаме и доставянето на стоките им на дребно и едро в цял свят.

За нас е истинска привилегия, че имаме възможността да подпомагаме толкова стойностни онлайн бизнеси.Именно те са наше вдъхновение. Защото логистиката не е просто предаване на пратки, а подаване на ръка.

Ако сте се припознали като съмишленици на Живко Джамяров, може да се присъедините към неговата фейсбук общност „Племе на здравето“ или да разгледате сайта му.