Нови цени за логистика в 26 европейски държави от БигАрена

Откриването на нови пазари в различни държави е една от основните теми, които вълнуват нашите сегашни и потенциални клиенти. Именно с тази цел искаме да разясним всички детайли по идеологията на компанията ни в тази насока.

На този етап от развитието ни имаме собствена складова база, която се намира в България, град Пловдив. Обмисляйки прецизно, всеки един наш бъдещ ход и базирайки се на нашата идеология да предлагаме най-доброто качество на най-добрите цени, за сега това е най-акуратния, ефективния и практичен вариант за работата ни.

Какви са предимствата от оперирането на всичките ни процеси от една логистична база?

Следим отблизо за изпълнението на всеки един процес.

Имаме пълен софтуерен контрол и не зависим от посредници и трети лица.

Поддържаме бърза и ефективна комуникация с клиентите си.

Свободни сме да предлагаме изключително конкурентни ценови условия за фулфилмънт услугите си спрямо нуждите и спецификите на всеки наш клиент.

Как това рефлектира върху извършването на логистиката ни до други европейски държави?

Мнозина смятат, че факта, че нямаме складова база в друга европейска държава ни прави не до толкова добър вариант за доставка в други европейски държави.

Всъщност BigArena фулфилмънт склад е отлично решение за вас, ако желаете да откриете нов пазар. Обновените ни цени за доставка в комбинация с впечатляващите ни условия за фулфилмънт се припокриват почти изцяло с цените, които бихте заплащали, за да работите с фулфилмънт център в по-голяма европейска държава.

Как мислим да оптимизираме и подобрим максимално ценовите си условия за доставка в Европа?

Една от основните каузи е да запазим бизнес индентичността си. Да имаме пълен контрол над качеството си и над цените си.

Именно, заради това партньорството с други фулфилмънт центрове в Европа за нас не е крачка напред, тъй като това отново би отежнило с допълнителни такси клиентите ни.

В тази връзка с огромна радост искаме да ви съобщим, че до края на 2020 година планираме отварянето на нова собствена складова база в друга голяма европейска държава. Така ще можем да поддържаме, както високото качество на работата си, така и изключително удовлетворяващи ценови условия.

Вярваме, че смислените и дългосрочни решения са много по-стойностния и стабилен избор, затова вървим смело в тази посока.

Ако и вие изповядвате тази идеология и сте нетърпеливи да разгърнете потенциала на бизнеса си в някоя от долуизброените европейски държави, очакваме вашето запитване в графа контакти.

Бъдещето е в нашите ръце, очакваме ви.

Австрия, Белгия, Франция, Великобритания, Монако, Германия, Испания, Италия, Холандия, Люксембург, Дания, Естония, Португалия, Швеция, Финландия, Ирландия, Латвия, Литва, Полша, Словакия, Словения, Унгария, Хърватия,Чехия, Румъния, Гърция