Нови цени за логистика в 26 европейски държави от БигАрена

Откриването на нови пазари в различни държави е една от основните теми, които вълнуват нашите сегашни и бъдещи клиенти. Именно с тази цел искаме да разясним всички детайли по идеологията на компанията ни в тази насока.

На този етап от развитието ни имаме собствена складова база в Пловдив. Обмисляйки прецизно, всеки един наш бъдещ ход и базирайки се на нашата идеология да предлагаме най-доброто качество на най-добрите цени, за сега това е най-ефективния и практичен вариант за работата ни.

Какви са предимствата от оперирането на всичките ни процеси от една логистична база?

BigArena фулфилмънт склад е отлично решение за вас, ако желаете да откриете нов пазар. 

  • Следим отблизо за изпълнението на всеки един процес.
  • Имаме пълен софтуерен контрол и не зависим от посредници и трети лица.
  • Поддържаме бърза и ефективна комуникация с клиентите си.
  • Свободни сме да предлагаме изключително конкурентни ценови условия за фулфилмънт услугите си спрямо нуждите и спецификите на всеки наш клиент.

Обновените ни цени за доставка в комбинация с впечатляващите ни условия за фулфилмънт се припокриват почти изцяло с цените, които бихте заплащали, за да работите с фулфилмънт център в по-голяма европейска държава.

Как мислим да оптимизираме и подобрим максимално ценовите си условия за доставка в Европа?

Една от основните каузи е да запазим бизнес идентичността си. Да имаме пълен контрол над качеството и над цените. Именно, заради това партньорството с други фулфилмънт центрове в Европа за нас не е крачка напред, тъй като това отново би отежнило с допълнителни такси клиентите ни.

В тази връзка с огромна радост искаме да ви съобщим, че до края на 2020 година планираме отварянето на нова собствена складова база в друга голяма европейска държава. Така ще можем да поддържаме, както високото качество на работата си, така и изключително удовлетворяващи ценови условия.

Вярваме, че смислените и дългосрочни решения са много по-стойностния и стабилен избор, затова вървим смело в тази посока.

Бъдещето е в нашите ръце, очакваме ви.