1. Начало
  2. Въпроси

Въпроси и отговори за онлайн търговията

Намерете отговорите

Какво трябва да направя, за да стартирам?
Следвайте следните стъпки: 
  1.  Регистрирате се в платформата BigArena. 
  2.  Въвеждате в продуктите, с които желаете да търгувате. 
  3.  Изпращате продуктите в наш склад. 
  4.  Правите нареждане за изписване на стока. 
  5.  Ние подготвяме пратката и я изпращаме на Вашия клиент. 
  6.  Получавате информация за извършените от нас действия в реално време. 
  7.  Управлявате всички процеси в търговските платформи онлайн само чрез своя профил в BigArena (количества, описания, изображения, публикуване, цени на продуктите и др.). 
  8.  Имате достъп в реално време върху всички процеси – налични количества, цени на продуктите, поръчки, история на продажбите, натрупана сума от продажби, задължения и др.
BigArena предоставя няколко ключови предимства, които спестяват време и ресурси: Надеждност на доставките – стоката се намира в наш склад в България. Професионален екип се грижи за нейното складиране, обработка и изпращане към купувача Кратки срокове на доставка – до 2 дни при стандартна куриерска услуга и в рамките на 24 часа при експресна доставка. За сравнение изпращане от България отнема 7 – 10 дни Ниска стойност на доставката в сравнение с изпращане на продукт от България. Управлявате всички процеси само от едно место – своя профил в BigArena и имате поглед върху цялата търговска схема Европейските клиенти имат по-голямо доверие към местни доставчици и са готови да платят по-висока цена към такъв. Използвайки BigArena фулфилмънт услуги, търговците фигурират в Amazon и eBay като местни за съответния пазар.
Да. BigArena предлага цялостна подкрепа при изготвянето на описанията на различните езици, спрямо пазарите, на които искате да продавате. Необходимо е да имате подходящи изображения на продуктите и описания на български език.
Върнатата стока се получава в склада и ако е необходимо единствено препакетиране то се извършва на място и се пуска за повторна продажба. При необходимост за извършване на други дейности, които могат да се осъществят в склада, то те се извършват. Всички други въпроси се обсъждат индивидуално с търговеца и се действа по негова инструкция.
1. Ако предлагате стока за дропшипинг: – Имате стока в някой от нашите складове. – Във вашия акаунт в BigArena определяте кои продукти да бъдат пуснати на дроп шипинг – При продажба на ваш продукт, вие ще получавате информация във ващия акаунт за това. – Заплащането на продаден продукт става след като мине периода за връщане на стоката от крайния клиент. Плащането се извършва по ваша банкова сметка. 
 2. Ако искате да продавате стоки от дроп шипинг доставчици. – От вашия акаунт в BigArena маркирате кои стоки искате да продавате – Ако имате итегриран към системата акаунт в някои от търговските платформи можете автоматично да публикувате продукта – След като получите поръчка давате нареждане за изписване – Заплащате стоката и услугите, които ще ползвате – Ние подготвяме стоката и я изпращаме на Вашия клиент. Целия процес е много лесен и интуитивен. И двете страни от процеса не изпитват никакви трудности.

* Имате още въпроси на които не намирате отговор? Не се колебайте да се свържете с нас на телефон (+359) 877 777 319, както и на email: office@bigarena.net

* Ние сме на ваше разположение за повече въпроси и съдействие!