1. Начало
  2. За нас
Даниел Титюков
CEO Даниел Титюков
(Основател на BigArena)


Даниел Титюков е предприемач с дългогодишен опит в сферата на вносa на стоки и онлайн търговията. Учил е в Danube International School, Виена, Австрия, а през последните 7 години развива успешно компания, която предлага директен внос на стоки от Азия, както и търговия на едро и дребно за цяла Европа.

В началото на 2018 г. стартира най-големия си до момента проект - BigArena фулфилмънт център в България от ново поколение, разположен на 3000 кв.м в близост до индустриалната зона на Пловдив.

Мисия

В наши дни бизнесът има нужда от повече скорост, за да е конкурентен, оптимизация на процесите, за да е ефективен, време за развитие, за да е иновативен и свободни финанси, за да е устойчив. Именно в полза на всички тези процеси сe зароди идеята да създадем единствената по рода си многофункционална платформа BigArena.

Духът на екипа в BigArena

В BigArena eкипната работа е в сърцето на бизнеса.

Без стойностни хора каквато и технология да приложим в услугите си, няма как да си вършим работата добре. Нещото, с което не правим компромис е какви служители работят при нас. Въпреки, че идваме от различни посоки и имаме различни интереси, в основата на спойката по между ни е, че всички сме мечтатели, но не от типа въздушни мечтатели. Ние обичаме да реализираме целите си. Всеки член от екипа на Big Arena е доказал във времето, че притежава потенциал да се развива и амбиция да постига резултати. Най-хубавото е, че независимо дългите години съвместна работа винаги успяваме да се изненадваме с нещо ново и така поддържаме креативността си жива.

Това, с което най-много се гордеем е, че вероятно сме компания прецедент, тъй като нямаме нито един напуснал служител до този момент. Колкото и нетрадиционно да звучи за бизнеса, при нас има много доверие и любов.

Рецептата за успех

Основното ни правило е никога да не забравяме, че зад всеки бизнес стоят хора. Винаги се стремим да погледнем през техните очи, да вникнем в техните нужди и в крайна сметка да открием решението – „Печеля – печелиш“. Опитът ни в практиката ни даде възможност да имплементираме знанията си, за да елиминираме възможността от допускане на грешки на нашите клиенти. Така сме максимално полезни, лоялни и резултатни с тях.