Възможни ли са доставките до 5 дни в цяла Европа?

Поради големия брой онлайн търговци, в наши дни е важно да се конкурирате, освен по качество на продукта и по бързина на доставката. Онлайн пазарът заема все по-големи мащаби и клиентите свикват, че поръчаната стока ще пристига при тях експресно и без допълнителни проблеми.  

За да бъдете конкурентноспособни, трябва да извършвате доставките до 48 часа в страната и за по-малко от 5 дни в Европа. Това е проблем при организирането на куриерски услуги, когато сами се грижите за всички логистични процеси. Най-често онлайн търговците избират една фирма за доставки и се съобразяват с нейните изисквания и срокове, а какво се случва ако бизнесът ви се разрасне и изберете да продавате и в други страни?  

Силата на сътрудничеството с местни куриери

Ние от BigArena си партнираме с над 26 локални куриери в Европа и гарантираме експресно доставяне на всички ваши поръчки. Подбрали сме някои от плюсовете на това да изберете работа с местни доставчици:

 • Икономични решения за доставка

  За да не се съобразявате с клаузи по договори и ситен шрифт, ние сме създали партньорства, които водят до преференциални цени за нашите клиенти. Това означава, че можете да избирате опцията за доставка, която най-добре отговаря на вашия бюджет и времева рамка, без да се налага да правите компромис с качеството на услугата.

 • Професионализмът е от ключово значение

  Много локални куриери гарантират качество на доставка на пратките, като предлагат застраховки при счупване или повреда. Партньорството на BigArena с доставчици в цяла Европа доказано се съобразява с изискванията на всеки отделен бранд. 

 • Експресни доставки

  Едно от най-важните предимства при работата с локални куриери е точното изпълнение на поставените срокове. Избирайки BigArena за свой логистичен партньор ще гарантира доставки от 1 до 3 дни в цяла Европа и до 15 дни за цял свят. Това несъмнено ще отведе бизнеса ви на челните позиции в предпочитанията на клиента. 

 • Лесно планиране при взимане на стока

  С гъвкавите ни условия, които предоставяме на нашите бизнес клиенти, стоката се взима от нашите складове на същия ден. Локалните куриери позволяват лесно и персонално планиране на приемане на стоката.

 • Подкрепа при натоварени и по-слаби сезони

  Всички знаем, че има моменти, в които поръчките надхвърлят плановете ни, както и сезони със спад на работата. Партньорството с BigArena предотвратява притесненията от тези моменти. Независимо дали имате 5 или 5000 поръчки на ден, те потеглят към крайния клиент в най-кратки срокове.

  С какво BigArena ще помогне за бързите доставки на вашия бизнес?

  Нашите услуги са гъвкави, което ви позволява да избирате от редица опции, които да отговарят на вашите специфични нужди. Клиентите, които се нуждаят само от куриерски услуги, могат да разчитат на нас за бърза и надеждна доставка, без да се налага да съхраняват продуктите си в нашия склад. В случай, че изпитвате затруднение при менажиране на склад и персонал, както и в обработването на своите поръчки, доверете се на нашия фулфилмънт център, който ще се погрижи за всичко вместо вас. 

  В BigArena Fulfillment се стремим да предоставяме на клиентите си най-високо ниво на обслужване и поддръжка. Горди сме, че си партнираме с мрежа от местни куриери, за да предложим доставка, която е бърза, ефективна и съобразена със спецификите на всеки бизнес. Независимо дали извършвате вътрешни или международни доставки, ние сме тук, за да ви помогнем да оптимизирате процесите на изпълнение и да изведете бизнеса си на следващото ниво.