1. Начало
  2. Услуги
  3. Дигитален маркетинг

Фейсбук дигитален маркетинг

Фейсбук е социалната мрежа, в която всеки oт нас прекарва доста голяма част от времето си, особено ако развива собствен онлайн бизнес.

Той е мощен инструмент за комуникация и дигитален маркетинг. Чрез него можем по ефективен начин да покажем на правилната аудитория предимствата и ползите от нашия продукт.

Важно е да сме запознати с една от основните специфики на най-мащабната социална мрежа днес, а именно нейната постоянна променливост. За да си осигурим устойчиво присъствие е нужно да сме гъвкави и информармирани. Ако не следваме тези тенденции, загубваме инерцията си, потенциалните си клиенти и продажбите намаляват.

6+
Години опит
20k+
Успешни кампании
300k+
Похарчен бюджет
3500+
Поръчки дневно
Дигитален маркетинг

Отделът по дигитален маркетинг на БигАрена

В днешно време пазарът изобилства от всякакви онлайн обучения и семинари по темата. Безспорно информираността е важен фактор, но за нас по-добър учител от практиката няма. Това, което гарантира качеството в нашата работа е дългогодишната ни практика в онлайн продажбите.

Отделът по дигитален маркетинг на BigArena Fulfillment поддържа успешно рекламата на собствен електронен магазин над 6 години. А към днешна дата е доверен партньор на десетки онлайн търговци.

Богатият ни опит е това, което ни дава увереността да помагаме на нашите клиенти, независимо от спецификата на продуктите и целевите им аудитории.

Много малки бизнеси вече разшириха мащабите си многократно, благодарение на добре направената от нас реклама.

Свържете се с нас и получете своята безплатна консултация. С уводолвствие ще обсъдим всички възможности за бъдещото развитие на Вашия онлайн бизнес.

Поискай оферта

Попълни анкетата и ще получиш нашето предложение как най-ефективно да помогнем за разрастването на твоя бизнес