Спасение за българската онлайн търговия

В тези смутни времена единственият лъч светлина се крие в обединението и взаимопомощта. Изправени сме пред ситуация, в която, за да опазим себе си, ближните си и бизнеса си е нужно просто преди всичко да бъдем хора.

Икономическият колапс е факт, а страхът от неизвестното се усеща с всяко вдишване. До вчера бяхме свободни да рискуваме, а днес е необходимо да сме отговорни като си помагаме. Преди дни продажбите бяха в своя пик, а днес не знаете на къде да поемете? Ние знаем посоката – нарича се съпричастност.

Съгласно заповедта от Министерството на здравеопазването BigArena Филфилмънт България продължава да работи с цел запазване на икономическия баланс в сферата на българската онлайн търговия.

Екипът ни се обедини в каузата за подпомагането на всички онлайн търговци в трудната задача да спасят дейността си като взе единодушно решение да облекчи максимално таксите си.

Как по-конкретно можем да сме ви полезни?

Като fulfillment оператор ниe ще поемем изцяло грижите по приемането, проверката, заприхождаването, складирането и доставянето на стоката до крайния ви клиент.

Така ще може да управлявате бизнеса си от вкъщи като сведете до минимум разходите и опазите както собственото, така и здравето на персонала си.

Единственото, което е необходимо да направите е да синхронизирате вашия онлайн магазин с нашата специализирана софтуерна платформа. Чрез нея в реално време ще може да следите всички прилежащи и текущи процеси.

Услугата ни включва пълна прозрачност и законова отчетност. Отговорността и лоялността в този момент са наш дълг и силно вярваме, че заедно ще се справим по-добре.

Свържете се с нас като изпратите запитване в графа контакти или позвъните на посочените телефони. С удоволствие ще отговорим на всичките ви въпроси и ще ви дадем най-добрите съвети.