Единственият начин да запазим бизнеса си по време на криза

Корона вирусът засегна жестоко не само човешкия вид, но и глобалната икономика. Пандемията е в основата на отключването на предвижданата от икономистите от поне две години насам световна финансова криза. Борсите по целия свят регистрираха солидни спадове. Множество международни компании съобщиха, че епидемията е довела до ужасяващи финансови загуби. Бизнесът разбра колко крехка е глобалната система на производство. Настъпиха тежки времена както за света, така и за България. Наивно е да вярваме, че всичко ще е по старому след като регистрираме и последния излекуван. Сега е моментът да се мобилизираме и да опазим, както здравето си, така и прехраната си.

Как да спасим бизнеса си по време на криза?

Намалете разходите си. Преди броени дни обществото ни беше достигнало своя пик на консумация. Този факт е вече в миналото. Време е да отсеем и оставим само жизнено необходимите разходи за функционирането на бизнеса си.

Приспособете се. Няма как да променим ситуацията. Единственото, което би ни помогнало е да осъзнаем, че тя скоро няма да се по-добри, а по-скоро ще се влоши. Затова е необходимо не да се примирим и да се откажем, а просто да се приспособим.

Според сферата на дейността Ви подходите могат да бъдат различни. Много световни компании намалиха производствата си. Други кардинално смениха фокуса на продажбите си. Бъдете креативни и опитвайте нови и нови варианти. Не се поддавайте на страха – това ще парализира и срине бавно дейността Ви.

Намалете персонала си. Препоръките на Министерството на здравеопазването са за ограничаване на скупчването на много служители на едно място, както и задължителното им оборудване с предпазни средства. Безспорен е и фактът, че изкуственото поддържане на персонал по време на криза, не би довело до нищо добро. Нито за бизнеса, нито за служителите Ви. Отлагането на сериозните мерки, увеличава възможностите за фатален край. Бъдете лоялни, но не без граници.

Приемете помощта от BigArena fulfillment център. Като най-мащабния и бързоразвиващ се фулфилмънт център в България, ние няма как да останем безучастни в тази кризисна за българските търговци ситуация. Управителният състав на компанията ни взе отговорното решение да спре всички основни такси за ползването на услугите ни, за да подпомогнем опазването на българската иконимика.

Как можем да сме Ви полезни?

  • Цялостна логистична дейност – съхранение, заприхождаване, менажиране, пакетиране и доставяне на стоката до крайния Ви клиент. С нас ще облекчите разходите си за персонал, склад и ще може спокойно да инвестирате финансовия си ресурс в най-важното за момента – в производството, рекламата и намирането на продаваема стока.
  • Отваряне на нови пазари в цял свят за броени минути.

Свържете се с нас като изпратите запитване или позвъните на посочените телефони. 0877777319 / 0877777919

Заедно можем повече!