Фулфилмънт - предимства?

Фулфимънт , новата и най-търсената услуга от онлайн търговците в България. Разберете същността и ползите и в следващите редове.

Какво значи фулфилмънт?

Терминът фулфилмънт идва от английския език и представлява процесът по съхранение, пакетиране и изпълнение на поръчки на онлайн магазин от логистичен партньор.

Тъй като онлайн пазаруването и електронната търговия започват да бележат значително по-голям ръст от физическата, става все по-належащо логистиката на електронните магазини да е автоматизирана, експедитивна и финансово изгодна.

Използването на фулфилмънт услуги е страхотна опция за всеки онлайн бизнес, както за стартиращите така и за тези с дългогодишен опит. И в двата случая партньорството Ви с фулфилмънт оператор ще спомогне за оптимизирането на времето, разходите Ви и ще увеличи броя на лоялните Ви клиенти.

 В последните години Фулфилмънта в България стана все по-популярна услуга именно, поради множеството и ползи.

Цена на Фулфилмънт услугите в България?

Таксите за фулфилмънт се делят са на няколко различни категории.

  • Палетна зона. При заприхождаването на всеки един артикул в нашата складова база мерим неговите размери, след което складовият ни софтуер автоматично умножава размера по наличността и така разбираме какво пространство реално заема Вашата стока. При продажби на артикулите спада и заетия обем. За да оптимизираме разходите Ви и да не плащате за въздух, таксата за склад се формулира на ежедневна база софтуерно, без човешка намеса.
  • Пакетажна зона. Това е зоната за скоростно пакетиране на пратките Ви. Тя е конструирана от стилажи със специални разделите, където всеки един уникален артикул заема своята позиция. Всяка една от тях се заплаща и разполага с баркод, който гарантира предотвратяването на грешки при пакетиране.
  • Такса пакетиране. Варира според средния брой пратки, които реализирате месечно. А най-хубавото е, че плащате тази тарифа, само, когато имате пратки. Което отново Ви спестява финансов ресурс.
  • Доставка. Благодарение на огромния обем пратки, които реализираме ежедневно, работейки с нас ще получите максималните отстъпки от куриерските цени, както за България, така и за Европа.

Нашите фулфилмънт услуги ще Ви спестят разходи и най-вече време, което да отделите на себе си и по-важните звена от бизнеса си. Получете персонализирана оферта като попълните следната анкета. Наш служител ще се свърже с Вас в рамките на същия работен ден.

Какви са предимствата на Фулфилмънт услугите?

Разширяване на бизнеса Ви в нови държави. 

Стъпването на бизнеса Ви в колкото се може повече държави е страхотна възможност. Много онлайн търговци изпитват затруднения поради липсата на време да проучат пазарите и да получат добри цени за доставка. С нашите Фулфилмънт услуги ще може да продавате в цял свят, без да се налага да предприемате каквито и да е действия. Ние ще съхраняваме, експедираме и проследяваме всяка една пратка.

Звучи страхотно, нали?

Заповядайте във Фулфилмънт склада ни, който се намира в град Пловдив на адрес Голямоконарско шосе 29, за да обсъдим как можем да сме Ви полезни.

А сега още малко за предимствата от работата с нас Фулфилмънт, Фулфилмънт складирането и обработването на пратки:

  • Складиране на стока

Много компании срещат проблеми при съхраняването на стоката си и се налага да правят изтощителни ревизии, за да знаят наличността на продуктите си. Ние разполагаме с мащабна и впечатляваща със своята функционалност съвременна складова база клас „А“, в която инвентара Ви винаги ще е добре подреден и в реално време, дори през телефона си ще може да следите стоковата си наличност. 

Интересен е фактът Фулфилмънт услуги , че в световен мащаб услугата е толкова разпространена, че повечето търговци сключват договори с фулфилмънт партньори още преди да започнат онлайн бизнеса си. 

  • Приемане и обработване на поръчки

Както по-горе споменахме фулфилмънт услугата ни е подходяща, както за стартиращи, така и за утвърдени онлайн търговци. Защо?

Начинаещите със сигурност се справят с изпълнението на поръчките си, но пък не могат да получат куриерски отстъпки, каквито ние можем да им дадем независимо от броя пратки, които реализират. Това е една страхотна предпоставка още от самото начало да започнат да си партнират с нас.

За напредналите онлайн търговци ние сме чудесен вариант, който подпомага за по- бързото и стабилно развитие във всяко едно направление. При огромният обем от пратки, качеството и бързината на изпълнение падат, а това неизбежно води до загуба на клиенти. Тук нашата роля е от изключително голямо значение за репутацията и привличането на дългосрочни лоялни клиенти. Затова използвайки фулфилмънт компаниите, Вие ще успеете да поддържате нужния за всеки един бизнес добър имидж и професионализъм. 

Ще бъдете винаги пред конкурентите си, а това е желанието на всеки предприемач.

  • Приемане и обработване на върнати пратки

Освен доставянето и складирането на Вашата стока,предлагаме и приемане и обработване на върнати поръчки. Още една тежест, от която може да се отървете и да не мислите. Ние, ще се погрижим, ако някой клиент върне вашата пратка да Ви уведомим, обработим и върнем на склад възможно най-бързо и качествено , за да може както Вие, така и клиентът да останете доволни. 

  • Експедиция на поръчки и работа с куриери

BigArena фулфилмънт център работи с доверени куриери от цял свят. Независимо до коя точка на света изпращате, пратките Ви ще бъдат проследявани. За нас това е задължително условия, за да гарантираме сигурност и прозрачност в процесите на нашите клиенти.

  • Допълнителни съпътстващи дейности

Фокусът на дейността ни е логистиката, но за да сме в още по-голяма подкрепа на Вас онлайн търговците имаме и допълнителни опционални услуги.

Call center – Потвърждението на поръчки по телефон е полезна услуга, тъй като намалява процента на върнати пратки.

Динамична Facebook реклама – Благодарения на дългогодишния ни опит в сферата на онлайн търговията и до днес поддържаме екип от специалисти, които знаят как не просто да рекламират, а да продават онлайн.

Бизнес консултация – независимо какви въпроси имате ние сме насреща, за да поговорим и да Ви споделим нашите знания в дадената област. Предлагаме консултации на живо и онлайн с предварително записване.

  • Пълна отчетност

Обезателно най-голямото ни предимство пред останалите фулфилмънт центрове в страната е собствения ни складов софтуер.

Ограничавайки максимално човешкия фактор в логистиката, намаляваме възможността за направа на каквито и да е било грешки. Колкото по-автоматизирани са процесите технологично, толкова по-високо е качеството на услугата. Именно всичките ни усилия са точно в тази посока. Фулфилмънт услугите могат да направят повече, от колкото дори самите вие може да направите за Вашия бизнес. 

Свържете се с нас още сега. Очакваме Ви. 

Използвайте услуга фулфилмънт.