Хладилното помещение за твоя онлайн бизнес - фулфилмънт партньорът, който е помислил за всичко

Хранителните продукти играят огромна роля на онлайн пазарите в момента. С бързи темпове се катерят към върха на почетната стълбичка на едни от най-продаваните категории. Все по-силното онлайн присъствие на различни бизнеси кара храните също да не отстъпват пред тенденциите.

Бизнесът с тези продукти е предизвикателство, не само заради доставките, а и поради трудностите при правилното съхранение. Има няколко специфики, които трябва стриктно да бъдат спазени, за които ще поговорим в тази статия. Засягаме проблемите на производителите и представяме пред тях най-доброто решение.

От къде възникват проблемите при хранителното производство?

Връщаме се назад във времето, за да разгледаме проблемите от техния зародиш. Преди години, както всички знаем, производството на храни и напитки залагаше главно на локални продажби и препродаване към гигантите на пазара. Създаването на органични, суперхрани и био продукти се уповава на тежък труд и много ресурси, чиято печалба често не е достатъчна. По този начин много от бизнесите спряха работа и се насочиха към по-масови производства.

В крак с новите технологии и безкрайните възможности на модерния свят, онлайн търговията се отличи с огромен ръст за пазарите. Това даде възможност на производството да достигне до много нови клиенти. Само чрез няколко клика вече можем да купим качествен мед, био мляко или хранителни добавки и да получим доставка до нашата врата.

Малки и големи бизнеси сега се възползват от услугите на онлайн магазините си и развиват своите продажби в невиждани мащаби. Това, обаче, крие и своите трудности. С нарастването на количеството работа и производство, мястото за складиране на продуктите е недостатъчно. Нуждата от голям екип от професионалисти също започва да се усеща, а времето притиска, защото заетостта с опаковане и изпращане на пратки е голяма.

Как да се справим с всичко това?

Най-доброто решение е да откриеш правилния  фулфилмънт доставчик. Чрез него ще се сдобиеш с нужното време за развитие на своя бизнес, без да губиш енергия в доставки и в менажиране на складови наличности. Получаваш и екип от специалисти, които ще се грижат за твоята стока. Процесите на пакетиране и изпращане на пратката също ще бъдат поети.

Тъй като, ние от BigArena Fulfillment, се съобразяваме със спецификите на твоя бизнес, искаме да ти представим всичко необходимо. Изправяйки се срещу проблемите на нашите клиенти, работещи с продукти, които се нуждаят от температурен контрол, ние създадохме хладилно помещение отговарящо на всички изисквания.

Партньорите ни могат да използват склад от най-ново поколение, поддържащ температура от 4 градуса, където продуктите им ще са в перфектно състояние

Сертифициран от  БАБХ, обслужен от най-добрите специалисти, които да се грижат за правилното съхранение, пакетиране и изпращане на артикулите.

Избери доверен партньор

Доверието в твоя фулфилмънт партньор е от ключово значение за успешната съвместна работа. Ние разбираме отлично твоите болки и създаваме решения, които не могат да бъдат открити другаде.

Като производител, търсещ фулфилмънт услуги, на първо място ще е нужно място за правилно съхранение на продукцията. BigArena е единственият фулфилмънт център в България, който предлага специално обособена хладилна зона.

Освен, че стоката ще е грижливо подредена и складирана на най-правилното за това място, нашите клиенти получават и цял екип, който се грижи за всичко. Ние ще складираме, пакетираме и изпратим твоите продукти, за теб остава да се отдадеш на развитие без излишни главоболия.

Обади се на телефон 0877 777 919 за безплатна консултация и получи персонално предложение, създадено на база нуждите на онлайн магазина ти.