Защо бизнесът ти се нуждае от фулфилмънт по празниците?

С всяка изминала година забелязваме увеличение на онлайн поръчките. Празниците са един от моментите, в които бизнесите отразяват значителен ръст в продажбите. Голяма част от онлайн търговците очакват тези периоди с нетърпение, но и с доза притеснение.

Независимо дали става въпрос за малък, среден или голям бизнес е трудно да надхвърлиш възможностите си за складиране, пакетиране и изпращане на пратките. Представяме ти причините, поради които е важно да се довериш на фулфилмънт партньор по празниците, за да бъдат поръчките ти изпълнени по най-добрия начин.

Какви са проблемите на всеки онлайн бизнес по време на празничните дни? 

Трудно е да се наеме нов склад за определен период от време, за това избери партньор, който да има достатъчно място за складиране на твоята стока. С BigArena Fulfilment не е нужно да се лишаваш от наличността на продуктите си, с цел правилното им съхранение. 

Ние предлагаме 4 големи склада в София, Пловдив, Белград и Братислава. С наша помощ ще можеш да се възползваш от пълния капацитет на твоя онлайн магазин и да продаваш без притеснения.

Невъзможност да предвидиш количеството поръчки

По време на празниците е почти невъзможно да предвидиш точно колко нови поръчки ще постъпят. Твоят екип е готов за силен прираст, но не знаеш как ще се справиш ако прогнозите ти не са верни. При драстичен скок в продажбите рискуваш да не успееш с пакетирането и изпращането навреме, което ще доведе до загуба на клиенти.

Този проблем няма да е на лице, ако всички пратки се обработват от фулфилмънт партньор. BigArena Fulfillment ти гарантира, че всички срокове ще бъдат спазени, независимо дали имаш 10 или 1000 поръчки на ден. Клиентите ще са доволни, а ти ще имаш спокойствието да планираш следващите си професионални ходове.

Липса на достатъчно персонал

Грижата за непредвидено количество пратки е проблем на всеки бизнес. Нужен е екип от професионалисти, които да се справят бързо с поставените им задачи. Наемането на някого за кратък период от време е трудно и непрактично, поради тази причина трябва да откриеш ново решение.

Използвайки нашите услуги, разполагаш с достатъчно голям екип, който да подрежда, пакетира и изпраща твоите пратки. Независимо от количеството поръчки, ние гарантираме перфектна обработка и безпроблемно протичане на работния процес.

Трудности при следенето на наличности

Поради голямото количество работа е нормално да се създадат трудности при следенето на наличности. Времето за пакетиране и изпращане на продуктите не позволява да обърнеш внимание на анализите. Това може да доведе до загуба на потенциални клиенти и пропускане на ключови възможности за оптимизация на онлайн магазина.

Създай си нужното време, като прехвърлиш тежката работа на своя фулфилмънт партньор. Чрез нашия софтуер можеш лесно да наблюдаваш точното количество на продуктите си в реално време. Докато ние извършваме всички логистични процеси, ти имаш възможността да управляваш, следиш и анализираш пратките си.

Персонално пакетиране на продукти

Можем да се съгласим, че подаръците под елхата трябва да са перфектни. Именно заради това пакетирането е от особено значение за добрия имидж на бранда. Отделяйки специално внимание на детайлите, като красиви опаковъчни хартии и картички, отнема ценно време на бизнеса ти.

Избери партньор, който мисли за теб и иска всичко да изглежда по страхотен начин. С нас можеш да използваш цялата си креативност, защото екипът ни се стреми да запази идентичността на бранда. Имаш пълна свобода да избереш визията на своите пратки, както и да я променяш, когато пожелаеш.

Много нови продукти = повече място за съхранение

С наближаването на празниците, много онлайн търговци зареждат повече артикули от обикновено, което им позволява да получават голям брой поръчки. Това крие риск от препълване на складовото им пространство. За съжаление, често се налага бизнесите да избират кои продукти да складират и от кои да се откажат.

Обади се на телефон 0877 777 919 за безплатна консултация и получи персонално предложение, създадено на база нуждите на онлайн магазина ти.